ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέσα Σανκαρέ - Σένκεφελντ, εκτός Καμπετσής -Σάντσες

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Στην 20άδα της ρεβάνς (03/03, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD) με τον ΠΑΣ Γιάννινα οι Σανκαρέ και Σένκεφελντ που προπονήθηκαν ξανά σε φουλ ένταση και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί. Εκτός αποστολής ο Καμπετσής και ο Φακούντο Σάντσες

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02/03), η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του δεύτερου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Τετάρτη 03/03, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD και LIVE στο Sport24.gr) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Για δεύτερη σερί μέρα οι Γιουνούς Σανκαρέ και Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκαν σε φουλ ένταση και είναι πλέον απολύτως έτοιμοι και διαθέσιμοι για τον κρίσιμο αγώνα του "τριφυλλιού", που καλείται να ανατρέψει το σε βάρος του 2-1 απ’ τον πρώτο αγώνα που έγινε στις 18 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή των "πράσινων", είχε και... μικροεκπλήξεις, καθώς ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να αφήσει εκτός τον -μόνιμα βασικό τις τελευταίες εβδομάδες- Αργύρη Καμπετσή, αλλά και τον Φακούντο Σάντσες, ο οποίος είχε "κοπεί" και απ’ την τελική 20άδα του κυριακάτικου (28/02) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Για τη θέση του δεξιού μπακ μάλιστα, ο 68χρονος τεχνικός δεν πήρε στην αποστολή δεύτερη επιλογή πίσω απ’ τον Γιοάν Μολό, καθώς έμεινε εκτός και ο Τζαβίδας, τον οποίο ο Μπόλονι έχει μετατρέψει σε δεξιό μπακ το τελευταίο δίμηνο. Κι αν παραστεί "ανάγκη" εν ώρα αγώνα, η μοναδική επιλογή του για τα δεξιά, πίσω απ’ τον Γάλλο, θα είναι ο Πούγγουρας.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ, που έμειναν εκτός 20άδας, μαζί με τους Χατζηγιαννάκη, Σερπέζη.

Μετά το τέλος της σημερινής (02/03) προπόνησης ο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό και Μαουρίσιο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ