ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παλάσιος, η επιστροφή μετά από 22 μέρες στα "πιτς"

Ο Παλάσιος πανηγυρίζει γκολ του στο Βόλος - Παναθηναϊκός
Ο Παλάσιος πανηγυρίζει γκολ του στο Βόλος - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος πήρε μέρος σε φουλ πρόγραμμα στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και έδειξε πως ξεπέρασε τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι της 6ης Νοεμβρίου.

Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους, στο γήπεδο της Πέγειας όπου θα πραγματοποιηθεί για τις επόμενες 9 μέρες η χειμερινή προετοιμασία του "τριφυλλιού", συνδυάστηκε με την επιστροφή του Σεμπαστιάν Παλάσιος σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα, για πρώτη φορά μετά τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι της 6ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο "Τούκου" προπονήθηκε κανονικά έπειτα από 22 μέρες, συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις του προγράμματος (από το "κορόιδο" μέχρι την πολύ επίπονη άσκηση κυκλοφορίας της μπάλας) δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό του και πως μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στο αγωνιστικό πλάνο των "πράσινων".

Πιθανότατα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τον προφυλάξει από το πρώτο φιλικό της Πέμπτης (1/12) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα δύο τεστ με την Πάφο (4/12) και τη Νέα Σαλαμίνα (7/12) προκειμένου να αρχίσει να βρίσκει σιγά-σιγά και πάλι το ρυθμό του μετά από την απουσία του τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και κάτι.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θέλησε να ανεβάσει πολύ την ένταση της πρώτης προπόνησης της ομάδας στην Πέγεια, λόγω και της κόπωσης που υπήρχε από το ταξίδι.

Μετά το αρχικό ζέσταμα και τις ασκήσεις στο "κορόιδο", ο Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες του σε δύο μεγάλες ομάδες των δέκα παικτών, μαζί με τρεις μπαλαντέρ και δούλεψε για περίπου μισή ώρα πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους (μισό γήπεδο).

Οι "πορτοκαλί" ήταν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, Τσόκαϊ, Βέρμπιτς, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Τσέριν, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Κυριόπουλος, οι "μπλε" ήταν οι Μάγκνουσον, Σάρλια, Βέρμπιτς, Ρούμπεν, Συμεωνίδης, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Σάντσες, Μπερνάρ, ενώ οι Παλάσιος, Κρυπαράκος και Σιδεράς ήταν "μπαλαντέρ".

Σκοπός της άσκησης ήταν η γρήγορη κι άμεση κυκλοφορία της μπάλας με μία πάσα και το χτίσιμο συνεργασιών και "τριγώνων" σε μικρό χώρο, προκειμένου να απεγκλωβίζεται η ανάπτυξη της μπάλας σε όλο το πλάτος του γηπέδου. Μία απ’ τις αρκετές, μικρές "λεπτομέρειες" που θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ο Γιοβάνοβιτς σ’ αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν. Για την Τρίτη (29/11) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

*Ο Βέρμπιτς είχε ένα μικρό σφίξιμο στο πόδι προς το τέλος του προγράμματος, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό κι αποχώρησε προληπτικά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

*Το φιλικό της Πέμπτης με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, όπως όλα δείχνουν θα γίνει στις 14:00, διότι οι Ισραηλινοί θέλουν να αναχωρήσουν αμέσως μετά για την πατρίδα τους. η ώρα έναρξης θα οριστικοποιηθεί έως το πρωί της Τρίτης (29/11), ενώ θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση και των τριών αγώνων που θα δώσει ο Παναθηναϊκός από την COSMOTE TV.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ