ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ως το τέλος του μήνα υπογράφεται η σύμβαση ΠΑΕ και Δήμου Αθηναίων

Το γήπεδο στον Βοτανικό
Το γήπεδο στον Βοτανικό ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά την προφορική συμφωνία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη για τη δική τους σύμβαση, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός είναι πια κοντά σε συμφωνία με το Δήμο Αθηναίων και για τη δική τους διμερή σύμβαση για τις εμπορικές χρήσεις στο νέο "πράσινο" γήπεδο στο Βοτανικό.

Στο τελικό στάδιο ανταλλαγής εγγράφων βρίσκονται πλέον εδώ και περίπου δύο εβδομάδες ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και ο δήμος Αθηναίων, όσον αφορά τη διμερή σύμβασή τους για το έργο της "Διπλής Ανάπλασης".

Λίγες εβδομάδες μετά την προφορική συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για τη δική τους διμερή σύμβαση (η οποία θα πρέπει να αποτυπωθεί εγγράφως και να περάσει/εγκριθεί απ’ τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη), η διοίκηση του ποδοσφαιρικού "τριφυλλιού" και η δημοτική αρχή προχωρούν και στο δικό τους επόμενο βήμα.

Οι μακέτες του γηπέδου στο Βοτανικό
Οι μακέτες του γηπέδου στο Βοτανικό ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι δύο πλευρές είναι πια στις τελικές συζητήσεις, αποτυπώνουν μέρα με τη μέρα όλους τους όρους στο... χαρτί, έχοντας φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία για τους όρους "ενοικίασης" των εμπορικών χρήσεων που θα πάρει πάνω της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Βοτανικό, αλλά και στις σουίτες και την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου. Δηλαδή όλα όσα αφορούν το εμπορικό σκέλος και θα κρίνουν εν πολλοίς και τα έσοδα που θα έχει η ΠΑΕ στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος Μαρτίου η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί και η "πράσινη" ΠΑΕ μαζί με το Δήμο Αθηναίων θα είναι πλέον σε θέση να υπογράψουν τη διμερή σύμβασή τους, κάνοντας ακόμη ένα πολύ σημαντικό βήμα για το γηπεδικό πρότζεκτ.

Οι μακέτες του γηπέδου στο Βοτανικό
Οι μακέτες του γηπέδου στο Βοτανικό ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από εκεί και πέρα, όπως γνωστοποίησαν οι "πράσινοι", προχωρούν -βάσει χρονοδιαγράμματος- οι αναγκαίες μελέτες για τις εγκαταστάσεις, οι οποίες θα "πατήσουν" πάνω στο αρχικό σχέδιο μελετών του 2006 κι ήδη επικαιροποιούνται από την ΠΑΕ, με βάση τα δεδομένα του 2021, με στόχο να είναι όλα έτοιμα για να δημοπρατηθεί το έργο μέσα στο εφετινό καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ