ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς τον Σένκεφελντ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Μονομαχία Σένκεφελντ και Φορτούνη στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Μονομαχία Σένκεφελντ και Φορτούνη στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο (28/02, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Απόλυτα έτοιμος ο Ιωαννίδης, συνολικά 21 παίκτες πήρε στην αποστολή ο Λάζλο Μπόλονι

Χωρίς κάποιο άλλο... απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/02), η προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Κυριακή 28/02, 19:30, Novasport1, Sport24.gr) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Μπαρτ Σένκεφελντ να ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει εδώ και μέρες στον αστράγαλο και να μένει οριστικά "off" από το αθηναϊκό ντέρμπι, ενώ αποκλείστηκε από την αποστολή (όπως ήταν αναμενόμενο) κι ο Γιουνούς Σανκαρέ (τράβηγμα στο δικέφαλο) ο οποίος "τρέχει" για να προλάβει τη ρεβάνς της Τετάρτης (03/03, 20:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Στον αντίποδα, ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε φουλ ένταση και αναμένεται να ξεκινήσει για ακόμη μία φορά στην κορυφή της επίθεσης των "πράσινων".

Το πρόγραμμα προπόνησης του Σαββάτου (27/02) περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, τακτική και παιχνίδι. Ατομικό ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μπουζούκης, Μπεκ και θεραπεία ο Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες και οι Αγιούμπ, Χατζηγιαννάκης, Σερπέζης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ