ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οριακά ο Ιωαννίδης με ΑΕΚ, μαγνητική το απόγευμα ο Αϊτόρ

Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης το παλεύει για να προλάβει το καθοριστικό ματς της Κυριακής (09/05) με την ΑΕΚ. Οριστικά νοκ-άουτ ο Μαουρίσιο, θα κάνει μαγνητική το απόγευμα της Παρασκευής (07/05) ο Αϊτόρ λόγω του χτυπήματος στον έσω πλάγιο.

Αρχίζει να σβήνει ονόματα απ’ το... απουσιολόγιό του ο Λάζλο Μπόλονι, ενόψει του μεθαυριανού (09/05) καθοριστικού αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs.

Συγκεκριμένα, ο Φακούντο Σάντσες ξεπέρασε το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης (06/05) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Από εκεί και πέρα ο Φώτης Ιωαννίδης το παλεύει με όλες τις δυνάμεις του, προκειμένου να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ. Αν και την Πέμπτη βγήκε για τρέξιμο κι... εγκατέλειψε λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική (απ’ το διάστρεμμα που υπέστη στο τέλος της περασμένης εβδομάδας), σήμερα το πρωί (07/05) έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Η παρουσία του στην αποστολή του ντέρμπι είναι πάντως οριακή (διότι είχε μείνει μία εβδομάδα off) και θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου (08/05).

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα (δεν θα ρισκάρουν οι "πράσινοι" τη συμμετοχή του υπό το φόβο της θλάσης), αλλά και ο Αϊτόρ λόγω του προβλήματος στον έσω πλάγιο.

Ο Καταλανός εξτρέμ θα υποβληθεί το απόγευμα της Παρασκευής (07/05) σε μαγνητική, προκειμένου να δει το ιατρικό τιμ αναλυτικά το πρόβλημα που έχει, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης συμμετείχαν μόνο στο πρώτο μέρος του προγράμματος της Παρασκευής (07/05). Ατομικό –για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε ο καταπονημένος Σεχ Νιάς, οι Μαουρίσιο, Αϊτόρ έκαναν θεραπεία και ο Δημήτρης Κουρμπέλης το δικό του ειδικό, ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ