ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οπαδός πέταξε γυάλινο μπουκάλι στον Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα /5-5-2021
Ο Λάζλο Μπόλονι από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα /5-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Οπαδός του Παναθηναϊκού πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι προς την πλευρά του Λάζλο Μπόλονι κατά την αποχώρηση του από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά το ματς με τον Αστέρα.

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος του Λάζλο Μπόλονι δημιούργησε ένας οπαδός του Παναθηναϊκού, μέσης ηλικίας, περίπου 40 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στους πράσινους και τον Αστέρα Τρίπολης.

Τη στιγμή που που ο προπονητής του τριφυλλιού βγήκε από τα αποδυτήρια και κατευθυνόταν προς το πάρκινγκ επί της οδού Τσόχα όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, ο εν λόγω οπαδός που καθόταν σε παρακείμενη καφετέρια, άρχισε να βρίζει τον 68χρονο τεχνικό, ζητώντας του να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος οπαδός μάλιστα, λίγο νωρίτερα έβριζε τον Μπόλονι και μιλούσε υποτιμητικά και προς τον Μαουρίσιο Σιλβέιρα, την ώρα που ο Βραζιλιάνος έφευγε με την τσάντα του και κατευθυνόταν προς το ίδιο πάρκινγκ.

Το χειρότερο όλων, ωστόσο, ήταν το γεγονός πως ο οπαδός εκσφενδόνισε ένα γυάλινο μπουκάλι προς τον προπονητή του Παναθηναϊκό, το οποίο ευτυχώς έφυγε αρκετά μακριά απ’ τον Μπόλονι και δεν τον τραυμάτισε.

Ο Μπόλονι δεν μίλησε, αλλά γύρισε κι έριξε ένα "δολοφονικό" βλέμμα προς το πρόσωπο που πέταξε το μπουκάλι, ενώ με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων -ανάμεσα στους οποίους ήταν κι ένας επιστήθιος φίλος του Γενί Ενγκμπακοτό- ο οπαδός απομακρύνθηκε, συνεχίζοντας να βρίζει τον Μπόλονι.

Μάρτυρας στο συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν και ο Πιέρ Ντρεοσί, ο οποίος έφυγε μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό προς το πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ