STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Χασάν σκόραρε, αλλά μέσω VAR πήρε πέναλτι ο Παναθηναϊκός, που έπιασε ο Σα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Χασάν σκόραρε, αλλά μέσω VAR πήρε πέναλτι ο Παναθηναϊκός, που έπιασε ο Σα

Ο Αχμέντ Χασάν σκόραρε για τον Ολυμπιακό στο 15' του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά με χρήση του VAR ο διαιτητής γύρισε μια φάση πίσω για να υποδείξει πέναλτι υπέρ του τριφυλλιού. Ο Ζοζέ Σα απέκρουσε την εκτέλεση του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό, δύο γκολ από τον Γιώργο Μασούρα και το VAR να δίνει τη λύση.

Ο Αχμέντ Χασάν βρήκε δίχτυα στο 15' της αναμέτρησης σε αντεπίθεση των ερυθρολεύκων, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ. Με τη βοήθεια του VAR, ο διαιτητής γύρισε μία φάση πίσω, σε ανατροπή του Φώτη Ιωαννίδη από τον Ζοζέ Σα. Ο Αντρέας Έκμπεργκ ακύρωσε το γκολ του Ολυμπιακού, έδειξε την άσπρη βούλα για τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε οι πράσινοι πανηγύρισαν.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε την εκτέλεση του Λούκας Βιγιαφάνιες, για να διατηρήσει το προβάδισμα των δύο γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό ήταν μάλιστα το δεύτερο σερί χαμένο πέναλτι του τριφυλλιού, αφού προηγήθηκε η άστοχη εκτέλεση του Φεντερίκο Μακέντα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ