ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ έχει 30% πιθανότητες να παίξει με τον Άρη

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο Παναθηναϊκός - Άρης
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο Παναθηναϊκός - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ κάνει αγώνα δρόμου με ειδική θεραπεία του και έχει 30% πιθανότητες να προλάβει το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη (18/04, 15:00).

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του κυριακάτικου (18/04, 15:00) αγώνα με τον Άρη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 4η αγωνιστική των playoffs, συνεχίστηκε την Τετάρτη (14/04) χωρίς τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμά του για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό και τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ακολούθησε ξανά θεραπεία.

Ο Ολλανδός αμυντικός ένιωθε αρκετά καλύτερα σήμερα και τόνιζε πως θέλει να αγωνιστεί την Κυριακή. Ωστόσο, λόγω της "ύπουλης" φύσης του τραυματισμού, το ιατρικό τιμ των "πράσινων" είναι αρκετά επιφυλακτικό ακόμα και θέλει να περιμένει ως την Παρασκευή (16/04), για να δει πως θα ανταποκριθεί ο προσαγωγός του στις θεραπείες. Οι πιθανότητες πάντως για να αγωνιστεί ο Σένκεφελντ την Κυριακή (18/04) κόντρα στον Άρη, είναι αυτή τη στιγμή στο 30%.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι "πράσινοι" ξεκίνησαν τη σημερινή προπόνηση με προθέρμανση, συνέχισαν με πρόγραμμα ενδυνάμωσης, εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Αποφόρτιση έκανε ο Χατζηγιοβάνης, ενώ η αυριανή (15/04) προπόνηση θα είναι απογευματινή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ