ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς έκανε την πρώτη προπόνησή του με το τριφύλλι και υπολογίζεται για τον Λεβαδειακό

Ο Τιμοτέους Πούχατς με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Τιμοτέους Πούχατς με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Τιμοτέους Πούχατς δεν έχασε χρόνο και το πρωί του Σαββάτου (31/12) ξεκίνησε προπονήσεις στο Γ. Καλαφάτης με τους νέους συμπαίκτες του Παναθηναϊκό. 

Απ’ τις υπογραφές, στο... γήπεδο. Ο Τιμοτέους Πούχατς δεν έχασε ούτε ώρα και από το πρωί του Σαββάτου (31/12) ξεκίνησε προπονήσεις στο Γ. Καλαφάτης με τους νέους συμπαίκτες του Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής Πολωνός μπακ -που έκανε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή (30/12) στο Κορωπί- γνωρίστηκε με όλο το γκρουπ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναλαμβάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

Παράλληλα, πέρασε και το καθιερωμένο τούνελ υποδοχής με "φατούρο" από τους συμπαίκτες του, όπως συμβαίνει σε κάθε νεοφερμένο ποδοσφαιριστή.

Ο Πούχατς (ο 8ος Πολωνός στην Ιστορία του Παναθηναϊκού) συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και υπολογίζεται για τον αγώνα της Τρίτης (3/1, 17:00) με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (16η αγωνιστική).

Τη Δευτέρα (1/1) θα "τρέξουν" οι διαδικασίες για να εκδοθεί το δελτίο του.

Από εκεί και πέρα, ο Χουάνκαρ ακολούθησε για δεύτερη σερί μέρα πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά όπως όλα δείχνουν θα προλάβει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις 5-2 και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά στις 16:00 της Πρωτοχρονιάς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ