ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ ανεβαίνει στα "κανονικά" στάνταρ του

Ο Μπερνάρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Μπερνάρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Τα δυο βραζιλιάνικα γκολ του 29χρονου μεσοεπιθετικού στο εσωτερικό τουρνουά της πρωινής προπόνησης, η πλάκα του Κόντη και οι συνθήκες κανονικού αγώνα που έβαλε ο Μουντάκης στους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρχισε να... ζεσταίνει σιγά-σιγά τους παίκτες του από το πρωί της Τρίτη (29/11) βάζοντάς τους σε αγωνιστικό κλίμα, ενόψει και των φιλικών που θα δώσει ο Παναθηναϊκός τις επόμενες μέρες επί κυπριακού εδάφους, αρχής γενομένης από αυτό της Πέμπτης (1/12) με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά.

Μετά την προθέρμανση με "κορόιδο" κι ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας (σαν αυτή που έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας 28/11), ο Σέρβος τεχνικός μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Χρήστο Κόντη χώρισαν το γήπεδο στα δύο, τους παίκτες σε 4 ομάδες και έκαναν ένα μικρό, εσωτερικό τουρνουά 6 εναντίον 6 με ημιτελικούς και τελικούς (μικρό και μεγάλο). Οι 4 ομάδες χωρίστηκαν ως εξής:

  • ΜΠΛΕ: Διούδης, Σένκεφελντ, Συμεωνίδης, Ρούμπεν, Καμπετσής, Κυριόπουλος
  • ΜΑΥΡΟΙ: Λοντίγκιν, Σάρλια, Βαγιαννίδης, Σαβιέρ, Σπόραρ, Τσέριν
  • ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Χριστογεώργος, Κώτσιρας, Τσόκαϊ, Κρυπαράκος, Χουάνκαρ, Πούγγουρας
  • ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Μπρινιόλι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Σάντσες, Μπερνάρντ, Κουρμπέλης

Στους ημιτελικούς η οδηγία ήταν για δύο ξεχωριστά ματς σε κάθε ζευγάρι, απ’ τα οποία θα προέκυπτε ο μικρός και ο μεγάλος τελικός, με εντολή να μην γίνονται πάνω από δύο επαφές από κάθε ποδοσφαιριστή.

Στον πρώτο ημιτελικό οι "μπλε" νίκησαν τους «μαύρους» και στα δύο δεκάλεπτα ματς με 3-2 και 4-1 (τρία γκολ ο Καμπετσής συνολικά). Την ίδια ώρα στο άλλο γηπεδάκι οι "πορτοκαλί" νίκησαν τους "πράσινους" με 2-1, ενώ στο άλλο παιχνίδι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Στον "μικρό" τελικό, οι "πράσινοι" νίκησαν με 1-0 χάρις σε ένα πολύ ωραίο γκολ του Χουάνκαρ.

Στο δε τέλος του διπλού, ο Χρήστος Κόντης έκανε... πλάκα στον Μπερνάρ λέγοντάς του "ο Μπέρνι ήταν ο MVP γιατί έβαλε τρία γκολ. Δύο κανονικά και μία... ασίστ στους άλλους", με τον Βραζιλιάνο να χαμογελάει...

Σε συνθήκες... αγώνα

Πριν από το δίτερμα, ο γυμναστής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού Γιώργος Μουντάκης, δούλεψε ξεχωριστά με το γκρουπ των 4 τερματοφυλάκων, τους οποίους έβαλε σε... συνθήκες αγώνα, σε μία άσκηση με συνεχόμενες επεμβάσεις κι έλεγχο αντανακλαστικών κάτω από την εστία.

Μάλιστα για να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, μέσα στη μικρή περιοχή τα μέλη του προπονητικού τιμ έριχναν κουβάδες με νερό προκειμένου να είναι ακόμη πιο "βαρύς" ο αγωνιστικός χώρος.

*Ο Ιωαννίδης έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο, ενώ οι Παλάσιος και Βέρμπιτς έκαναν αποφόρτιση με τρέξιμο στο κεντρικό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ