ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στο μακρύ δρόμο της επιστροφής του

Ο Αϊτορ συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Ισπανία | 8 Δεκεμβρίου 2022
Ο Αϊτορ συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Ισπανία | 8 Δεκεμβρίου 2022 PRINT SCREEN

Ο Αϊτόρ εξακολουθεί και βρίσκεται στην Ισπανία όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό του γόνατο.

Με στόχο να προλάβει να παίξει έστω και στο τέλος της φετινής σεζόν ο Αϊτόρ έχει μπει στην πέμπτη εβδομάδα από την ημέρα που έκανε την επέμβαση αποκατάστασης στον χιαστό στο αριστερό του γόνατο στην Ισπανία, από τον μετρ του είδους, και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στο δρόμο της επιστροφής του.

Ο Ισπανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού ο οποίος πλέον έχει πετάξει τις πατερίτσες, περπατάει κανονικά και έχει ανεβάσει τους ρυθμούς εκγύμνασης του ανέβασε και πάλι στους λογαριασμούς του στα social media ένα βίντεο από τις ασκήσεις στο γυμναστήριο και τον τρόπο που δουλεύει για να ενδυναμώσει το πόδι του.

Ο Αϊτόρ έχει εξασφαλίσει άδεια από τον Παναθηναϊκό ώστε να δουλέψει αυτούς τους πρώτους μήνες στην πατρίδα του και εν συνεχεία να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει εδώ το πρόγραμμα μέχρι την πλήρη επάνοδο του σε φουλ αγωνιστική δράση.

Κάτι που φυσικά αργεί και που δεν αποκλείεται παρά την "τρέλα" και την επιθυμία του Ισπανού εξτρέμ να μην συμβεί αυτή τη σεζόν. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το πως θα κυλήσει η αποθεραπεία του το επόμενο διάστημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ