ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς στο ξενοδοχείο πριν την Σλάβια

Παναθηναϊκός: Αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς στο ξενοδοχείο πριν την Σλάβια

Στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν η αποστολή του Παναθηναϊκού βρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι των πρασίνων για να εμψυχώσουν τους πράσινους πριν το ματς με την Σλάβια (11/08, 20:30).

Εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του τριφυλλιού προκειμένου να "ντοπάρουν" ψυχολογικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης στη Λεωφόρο με αντίπαλο τη Σλάβια (11/8, 20:30, COSMOTESPORTS 2HD, Live από το SPORT24).

Οι φίλοι των "πράσινων" με χειροκροτήματα και συνθήματα προσπάθησαν να ανεβάσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τη δύσκολη μάχη της πρόκρισης που θα είχαν μπροστά τους.

Το ραντεβού είχε δοθεί εδώ και αρκετές μέρες από τους φίλους του τριφυλλιού οι οποίοι μάλιστα όταν έφυγε η αποστολή τη συνόδεψαν στη Λεωφόρο με αμάξια και μηχανάκια σε μια απόσταση όχι μεγάλη αλλά ικανή ώστε να υπάρξει για λίγη ώρα διακοπή της κυκλοφορίας με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αναστατώνει για λίγη ώρα το κέντρο της Αθήνας.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έκλεισε το ένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο δρόμο που περνά μπροστά από το ξενοδοχείο.

Φυσικά, τα ντεσιμπέλ ανέβηκαν όταν εμφανίστηκαν τα μέλη της αποστολής για να επιβιβαστούν στο πούλμαν με προορισμό το γήπεδο της Λεωφόρου γνωρίζοντας την αποθέωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ