ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο Σάρλια στο φιλικό της Παρασκευής (6/8) με τη Λοκομοτίβα

Ο Σάρλια σε προπόνηση του Παναθηναϊκού | 4 Αυγούστου 2021
Ο Σάρλια σε προπόνηση του Παναθηναϊκού | 4 Αυγούστου 2021 IN TIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον νεοαποκτηθέντα Ζβόνιμιρ Σάρλια στο φιλικό της Παρασκευής του Παναθηναϊκού με τη ΝΚ Λοκομοτίβα, για να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε απογευματινή προπόνηση τη Πέμπτη (5/8) την προετοιμασία του ενόψει του φιλικού της Παρασκευής (21:00, COSMOTE TV) με την κροατική ΝΚ Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους... λαβωμένους Φεντερίκο Μακέντα (τενοντίτιδα) και Φώτη Ιωαννίδη (χτύπημα στην ποδοκνημική), ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την "πράσινη" φανέλα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.

Παρά το γεγονός ότι μετράει μόλις τέσσερις "γεμάτες" προπονήσεις με το "τριφύλλι", ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει δείξει πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς δυνάμεων (έκανε ατομικές προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή όλο τον Ιούλιο) κι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχές δίπλα στον Φραν Βέλεθ, προκειμένου να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.

Δεδομένων των απουσιών που υπάρχουν άλλωστε στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού (εκτός οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας), ο Σάρλια θα χρειαστεί να είναι έτοιμος για το βασικό σχήμα, στην εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος της Super League και γι’ αυτό ο Γιοβάνοβιτς θέλει να τον ρίξει από νωρίς στα... βαθιά.

Στην προπόνηση της Πέμπτης το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα και ακολούθησε δίτερμα στο μισό γήπεδο και ασκήσεις στα τελειώματα. Ο Κουρμπέλης συμμετείχε κανονικά σ’ ολόκληρη τη διάρκεια της προπόνησης. Ο Μακέντα, ο Ιωαννίδης και ο Μπεκ έκαναν θεραπεία, ο Σένκεφελντ το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Αϊτόρ, ενώ ο Σανκαρέ απουσίαζε με άδεια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ