ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση σε Καμπετσή για συμβόλαιο έως το 2023

Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση σε Καμπετσή για συμβόλαιο έως το 2023
Ο Αργύρης Καμπετσής πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αργύρη Καμπετσή για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Αργύρης Καμπετσής άρπαξε και με το παραπάνω από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Λάζλο Μπόλονι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές όπου κατέγραψε 2 γκολ και μία ασίστ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε προς τη διοίκηση να γίνει ότι είναι απαραίτητο για να επεκταθεί η συνεργασία του και να παραμείνει ο παίκτης στο "τριφύλλι" κι ο Παναθηναϊκός του κατέθεσε τη Δευτέρα (25/1) νέα (δεύτερη) πρόταση ανανέωσης έως το 2023 με βελτιωμένες αποδοχές.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2020, ο Πιέρ Ντρεοσί είχε καταθέσει στον 21χρονο επιθετικό που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, πρόταση για επέκταση ενός χρόνου (ήτοι καλοκαίρι του 2022), με τις ίδιες αποδοχές που έχει και φέτος, δηλαδή 100.000 ευρώ. Την ίδια μέρα άλλωστε, έκανε αντίστοιχες προτάσεις και προς τους Ζαγαρίτη (που πήγε εντέλει στην Πάρμα), Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Καραγιάννη.

Για τον Καμπετσή η τότε πρόταση έμοιαζε περισσότερο... τυπικά, προκειμένου να διασφαλιστούν τα τροφεία εκπαίδευσης του παίκτη, όμως από τότε κύλησε πολύ... νερό στ’ αυλάκι.

Ο Καμπετσής βρήκε χώρο και χρόνο στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, κέρδισε τη εμπιστοσύνη του Ρουμάνου τεχνικού και οι "πράσινοι" κατέθεσαν στον ατζέντη του νέα πρόταση το απόγευμα της Δευτέρας (25/1), για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 (δηλαδή διετή κι όχι μονοετή επέκταση), με αποδοχές που φτάνουν τις 130.000 με 140.000 ευρώ, συν τα μπόνους.

Η συγκεκριμένη πρόταση θα αξιολογηθεί απ’ την πλευρά του παίκτη, μαζί με κάποιες άλλες προσφορές που έχει ήδη στα χέρια του από το εξωτερικό και θα απαντήσει μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ