ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπήκε και στις ασκήσεις κατοχής ο Κουρμπέλης, πρόβλημα με τον Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Μπήκε και στις ασκήσεις κατοχής ο Κουρμπέλης, πρόβλημα με τον Ιωαννίδη
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης σε στιγμιότυπο από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη 4 Αυγούστου INTIME SPORTS

Μετράει αντίστροφα πλέον για τη μεγάλη... επιστροφή ο Δημήτρης Κουρμπέλης που συμμετείχε σε φουλ ένταση και στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας. Πρόβλημα στο κουντεπιέ ο Ιωαννίδης. Βγαίνουν την Παρασκευή (06/08) τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Με διπλή προπόνηση περίμενε τους παίκτες του στο "Γ. Καλαφάτης" ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την Τετάρτη (04/08), ανεβάζοντας λίγο την ένταση ενόψει και του μεθαυριανού (Παρασκευή, 06/08) φιλικού με τη ΝΚ Λοκομοτίβα στο "Ελ Πάσο". Το πρωί οι "πράσινοι" έκαναν γυμναστήριο σε δύο γκρουπ, ενώ το απόγευμα άρχισαν με ζέσταμα, προτού επιδοθούν σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Ακολούθως, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να δουλεύει στην αμυντική λειτουργία και το δεύτερο στα τελειώματα.

Η "είδηση" της ημέρας ωστόσο, ήταν η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη και στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συμμετέχει σε όλο το ζέσταμα με το υπόλοιπο γκρουπ, παίρνει μέρος μέχρι και τη συγκεκριμένη άσκηση κι ανεβάζει διαρκώς ρυθμό, μετρώντας αντίστροφα για την (ολική) επιστροφή.

Σίγουρα έχει ακόμη δρόμο μπροστά του, όμως πάει πολύ καλά (έβαλε δυνατά το πόδι του σε όλες τις φάσεις) και βαδίζει πια με πολύ σταθερά βήματα για να γυρίσει 100% έτοιμος, έπειτα από 8 μήνες στα "πιτς" λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπώρησε αφάνταστα σε κοιλιακούς/προσαγωγούς.

Ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε για δεύτερη ημέρα θεραπεία, μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο κουντεπιέ (η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί την Πέμπτη, 05/08). Ο δε Μπαρτ Σένκεφελντ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Αϊτόρ απουσίασε με άδεια για να διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

*Οι παίκτες του Παναθηναϊκού φόρεσαν την Τετάρτη τις νέες προπονητικές φανέλες τους, οι οποίες έχουν πλέον ως "βάση" το λευκό, ενώ αφαιρέθηκε η πορτοκαλί γραμμή που υπήρχε ως λεπτομέρεια στα μανίκια και είχε προκαλέσει πολλές... αντιδράσεις σε φίλους της ομάδας.

*Το μεσημέρι της Παρασκευής (06/08) θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021/22, η διάθεση των οποίων θα είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων και τις διατάξεις της κυβέρνησης για τη επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Οι τιμές των νέων καρτών θα είναι σε προσιτές τιμές, ενώ για την αγορά θα απαιτείται και εγγραφή στον Ερασιτέχνη έναντι του ποσού των 50 ευρώ, σε μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης προς τον Αθλητικό Όμιλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ