ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπαίνει ο Σένκεφελντ, κανονικά ο Ρούμπεν Πέρεθ στην αποστολή με Παναιτωλικό

Ο Ρούμπεν Πέρεθ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία
Ο Ρούμπεν Πέρεθ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να είναι κανονικά στη λίστα του Γιοβάνοβιτς. Μπαίνει ο Σένκεφελντ στις προπονήσεις.

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (28/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή των πρασίνων.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ είναι κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού και μάλιστα προορίζεται για τη βασική ενδεκάδα. Επιπλέον, μοναδική επιλογή στα στόπερ πίσω από τους Σάρλια και Βέλεθ είναι ο νεαρός Σιδεράς. Ακόμη, έπειτα από τρεις αγώνες πρωταθλήματος στην 21μελή αποστολή μπήκε και ο Ενγμπακοτό.

Ενθαρρυντικό αποτελεί το γεγονός ότι ο Σένκεφελντ έβγαλε μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό. Από Δευτέρα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Από Δευτέρα ή Τρίτη το ίδιο πρόκειται να συμβεί με τον Λούντκβιστ. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 απέναντι στον Παναιτωλικό, με τους Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Αλεξανδρόπουλο.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ