ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Υπέγραψε ο Χρήστος Βουτσάς για τη δεύτερη ομάδα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Υπέγραψε ο Χρήστος Βουτσάς για τη δεύτερη ομάδα
PAO FC

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ, Χρήστος Βουτσάς, θα ενισχύσει τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Λεβαδειακό.

Ο 21χρονος Χρήστος Βουτσάς είναι το νέο μέλος της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται για αμυντικό μέσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τον Λεβαδειακό. Είναι προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, προτού το 2019 φύγει για την ολλανδική Βίλεμ δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Πέρυσι αγωνιζόταν στον Εργοτέλη, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε 29 συμμετοχές στη Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή του μονοετούς δανεισμού από τον Λεβαδειακό, του Χρήστου Βουτσά, ο οποίος θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 2001 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ και το 2019 μετακόμισε στην Ολλανδία για την Βίλεμ, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τη φανέλα του Εργοτέλη, καταγράφοντας 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Eνώ φέτος είχε δύο εμφανίσεις με τον Λεβαδειακό στην Super League.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ