ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το "ναι" της Αλ Σαρίγια για Μπερνάρντ περιμένουν στο τριφύλλι

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το "ναι" της Αλ Σαρίγια για Μπερνάρντ περιμένουν στο τριφύλλι
AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ένα βήμα πιο κοντά η μεταγραφή του Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό μετά τις επαφές της Τρίτης μεταξύ των δύο πλευρών. Στο "τριφύλλι" είναι εν αναμονή της έγκρισης της Σαρίγια για να στείλουν τα εισιτήρια στον μέσο από τη Βραζιλία.

Όλος ο Παναθηναϊκός κινείται στους ρυθμούς ολοκλήρωσης της μεταγραφής Μπερνάρντ, καθώς άπαντες από το πόστο που διατηρούν και έχει σχέση με τις "πράσινες" μεταγραφές κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν και αυτοί να επιτευχθεί το μεγάλο χτύπημα και ο διεθνής βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος το δυνατόν συντομότερο.

Υπάρχουν μάλιστα οι αρκετά αισιόδοξοι μέσα στο πράσινο στρατόπεδο που μετά την πρώτη ανταλλαγή εγγράφων στη διάρκεια της Τρίτης επιμέρνουν πως ο 29χρονος μέσος από τη Βραζιλία το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (18/8), ίσως και την Τετάρτη (17/8) έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να τον δουν στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ ώστε να σιγουρευτούν πως ένας παίκτης αυτού του επιπέδου επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του και απ' άλλες ομάδες όλο αυτό το διάστημα.

Όπως γράψαμε ήδη έγινε η πρώτη ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο πλευρών και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπερνάρντ στο τριφύλλι ήρθε ακόμα ποιο κοντά.

Στον Παναθηναϊκό πλέον βρίσκονται στο στάδιο των τελικών επαφών και με την ομάδα του, την Αλ Σαρίγια για να εξασφαλίσουν και το δικό της "ναι" πριν στείλουν τα εισιτήρια του ταξιδιού στον μέσο από τη Βραζιλία ώστε να έρθει από την Αυστρία όπου και προετοιμάζεται με τη νυν ομάδα.

Από τη στιγμή όμως που το δύσκολο, το να πειστεί ο Μπερνάρντ να πει το "ναι", έχει γίνει στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ομάδα του ποδοσφαιριστή η οποία είναι ενήμερη για την επιθυμία του 29χρονου να αποχωρήσει και δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο στα πόδια του.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως πλέον μετράμε αντίστροφα για να "σκάσει το μπαμ" και ουσιαστικά να υπάρξει η ενημέρωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ για τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και της άφιξης του στη χώρα μας για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ