ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παραμένει ο Ρομπέρτο Τόρες στο "κάδρο", σε ανοικτή γραμμή με χαφ κι εξτρέμ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τη φόρμα του Παναθηναϊκού σε προπόνηση των πράσινων στην Αυστρία | 6 Ιουλίου 2022
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τη φόρμα του Παναθηναϊκού σε προπόνηση των πράσινων στην Αυστρία | 6 Ιουλίου 2022 INTIME

Οι "πράσινοι" αρχίζουν να βάζουν ξανά στις "ράγες" τις επόμενες μεταγραφικές υποθέσεις τους, που αφορούν τον δημιουργικό μέσο και τον έναν (εκ των δύο) εξτρέμ που θα αποκτηθούν. Την ίδια ώρα, δυνατά στο κάδρο του τριφυλλιού παραμένει κι ο Ισπανός επιτελικός μέσος της Οσασούνα, Ρομπέρτο Τόρες.

Τα σερβικά... μυθεύματα για τον Μίλαν Πάβκοφ διαψεύστηκαν με τον πιο σκληρό και κατηγορηματικό τρόπο το βράδυ του Σαββάτου (23/7) απ’ τον Παναθηναϊκό, που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να "παίζουν" μαζί του και -κυρίως- με το όνομά του, διάφοροι "περίεργοι" της πιάτσας για δικούς τους σκοπούς. Δημιουργώντας εσφαλμένες εντυπώσεις στη μεταγραφική αγορά.

Ιδίως τώρα, που οι "πράσινοι" αρχίζουν να (ξανα)βάζουν στις "ράγες" τις επόμενες μεταγραφικές υποθέσεις τους, που αφορούν τον δημιουργικό μέσο και τον έναν (εκ των δύο) εξτρέμ που θα αποκτηθούν.

Ο Παναθηναϊκός είχε γενικά αρκετά... δοκάρια στα μεταγραφικά του τις τελευταίες 10-15 μέρες. Και υπήρξαν τουλάχιστον δύο υποθέσεις που "τσάκισαν" την ύστατη ώρα.

Η πρώτη αφορούσε έναν εξτρέμ από το (πολύ) πάνω... ράφι (παίκτη που θα έκανε πραγματικά τη... διαφορά), με τον οποίο οι "πράσινοι" είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία, αλλά το θέμα δεν προχώρησε στο... 90’ λόγω ενός οικογενειακού θέματος, που ανάγκασε το συγκεκριμένο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί εκεί.

Η έτερη υπόθεση αφορούσε κεντρικό/δημιουργικού χαφ με τον οποίο το "τριφύλλι" είχε επίσης συμφωνήσει σε όλα, όμως την τελευταία ώρα η ομάδα του αποφάσισε -κατ’ εντολήν του προπονητή της- να τον κρατήσει στο δυναμικό της για "επαναξιολόγηση".

Πράγματα που βεβαίως συμβαίνουν σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ωστόσο, έκαναν ακόμη πιο "πιεστικά" τα δεδομένα για τους "πράσινους", οι οποίοι στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα τελευταία 24ωρα ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή γραμμή με έναν δημιουργικό μέσο ("8άρι") από πρωτάθλημα "πρώτης γραμμής" και το θέμα φαίνεται πως προχωράει σε πολύ σταθερή βάση.

Την ίδια ώρα, δυνατά στο "κάδρο" του "τριφυλλιού" παραμένει κι ο Ισπανός επιτελικός μέσος της Οσασούνα, Ρομπέρτο Τόρες. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε μάλιστα πριν από λίγα 24ωρα απ’ την ισπανική ομάδα, πως δεν θα βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του τεχνικού τιμ και ήδη έχει αρχίσει να "ψάχνεται" κι ο ίδιος για φύγει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ισπανίας.

Από εκεί και πέρα, εκτός απ’ τις παραπάνω υποθέσεις, στον Παναθηναϊκός βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένες συζητήσεις και με έναν έμπειρο εξτρέμ, για τον οποίο έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία και οι επαφές είναι σε πολύ καλό στάδιο.

Τέλος, θέμα... ωρών είναι η τελική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Σάο Πάολο για την απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου winger ,Ζόνας Τόρο, παρά την εμπλοκή της πορτογαλικής Σάντα Κλάρα. Οι "πράσινοι" τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη κι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, με τον παίκτη να πηγαίνει (σε πρώτη φάση) δανεικός σε άλλη ομάδα της Super League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ