ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παίρνει τον Άνταμ Τσέριν, σύμφωνα με την BILD

Ο Άνταμ Τσέριν
Ο Άνταμ Τσέριν © 2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Σύμφωνα με την Bild, ο Σλοβένος μέσος Άνταμ Τσέριν, περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στον Παναθηναϊκό, για το ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ. Επιβεβαιώνεται σε πρώτη φάση το ενδιαφέρον από την "πράσινη" ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει η Bild, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στον Άνταμ Τσέριν. Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Νυρεμβέργη αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου και είναι από την Σλοβενία.

Το γερμανικό δημοσίευμα γράφει πως ο Τσέριν περνάει ιατρικά και υπογράφει το συμβόλαιό του στους πρασίνους, οι οποίοι φέρεται να τον κάνουν δικό τους για 700 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα, σε πρώτη φάση επιβεβαιώνεται από την πλευρά των "πρασίνων" το ενδιαφέρον, αλλά κι οι συζητήσεις για την απόκτησή του.

Η γερμανική σελίδα nordbayern.de συμπληρώνει: "...ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις. Το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7), ο αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Όλαφ Ρέμπε περίμενε μόνο τη γραπτή επιβεβαίωση από την Αθήνα. Ο Άνταμ Τσέριν είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιο λύσης με τη Νυρεμβέργη και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Ο αθλητικός διευθυντής είχε ήδη δηλώσει στις αρχές της εβδομάδας ότι υπήρχε κινητικότητα γύρω από τον παίκτη. Ο Ντίτερ Χέκινγκ αναφέρθηκε σε αρκετούς ενδιαφερόμενους συλλόγους και μια πιθανή λύση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η οποία διαρκεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν είχαν ακόμη συγκεκριμένη προσφορά.

Γίνεται πλέον εμφανές ότι ο Σλοβένος διεθνής μετακομίζει στην Ελλάδα, διαφορετικά θα έπρεπε να παίξει στη Νυρεμβέργη την επόμενη εβδομάδα. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί για ένα ποσό μεταξύ 700.000 και 800.000 ευρώ, συν πιθανά μπόνους".

Το συμβόλαιο του Τσέριν με την γερμανική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Τον Σεπτέμβριο του 2019 η Νυρεμβέργη τον έκανε δικό της για το ποσό του 1,1 εκατομμυρίου ευρώ από την Ντουμζάλε.

Ωστόσο δόθηκε για δύο χρόνια, από το 2020 έως το 2022, στην Ριέκα με την οποία συνολικά είχε 73 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και 11 ασίστ. Μόλις πέντε συμμετοχές είχε σημειώσει στη Νυρεμβέργη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ