ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μετά τον Μλαντένοβιτς προχωράει για στόπερ, στα υπόψιν και ο Φαμπιάνο του Άρη

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν
Ο Φαμπιάνο Λέισμαν INTIME SPORTS

Μετά τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς ο Παναθηναϊκός προχωράει και τη μεταγραφή του στόπερ με την περίπτωση του Φαμπιάνο να είναι μια από αυτές που οι πράσινοι έχουν στα υπόψιν.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να βάζει σε μία σειρά πλέον όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις του, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας του την προσεχή Τετάρτη (14/6).

Και μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φιλίπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα προκειμένου να "σφραγίσει" και με υπογραφές της μετακόμισή του στο "τριφύλλι" για τα επόμενα δύο χρόνια, οι "πράσινοι" στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, όπου έχουν ήδη σταχυολογήσει αρκετές περιπτώσεις τόσο για τον "βασικό" στόπερ που θα αποκτηθεί για να δημιουργήσει μία πολύ δυνατή τριάδα με τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, όσο και για την back-up επιλογή που θα γίνει.

Ο Παναθηναϊκός άλλωστε, θα κινηθεί για δύο στόπερ στην εφετινή, θερινή αγορά δεδομένου ότι μετά τον Ζβόνιμιρ Σάρλια, είναι προς την έξοδο κι ο Αχιλλέας Πούγγουρας ο οποίος "βλέπει" ως πιο πιθανό επόμενο βήμα του το εξωτερικό, έχοντας ήδη πρόταση απ’ την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι "πράσινοι" έχουν αρχίσει να τρέχουν λίγο περισσότερο τις διαδικασίες και στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, έχοντας ξεκινήσει συζητήσεις με υποψήφιους στόχους (μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας) και μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο.

Στη λίστα οι Εραμούσπε και Φαμπιάνο

Στον Παναθηναϊκό "τσεκάρουν" παίκτες κι από το εξωτερικό, αλλά κι απ’ την εγχώρια αγορά όπου έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό κάποιες περιπτώσεις. Η μία αφορά τον Αργεντινό Ροντρίγο Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα (με συμβόλαιο έως το 2025) και η δεύτερη έναν στόπερ που έχει ξεχωρίσει την τελευταία διετία στη Stoiximan Super League, τον Φαμπιάνο Λέισμαν του Άρη.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να έχει διάθεση για να το επεκτείνει.

Έχει κάνει δύο "γεμάτες" και πολύ καλές σεζόν με τη φανέλα του Άρη (φέτος έπαιξε σε 40 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 3 γκολ) και το όνομά του είναι μέσα σ’ αυτά που εξετάζονται απ’ τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής του "τριφυλλιού" που αποτελεί προτεραιότητα ενόψει προετοιμασίας και των καλοκαιρινών προκριματικών στο Champions League με την Ντνίπρο ή την Γκενκ (25-26/7 και 1-2/8).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ