ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Φορτσάρει για Οσόριο, το ψάχνει και για εξτρέμ

Ο Τζόναθαν Οσόριο στην αναμέτρηση της Τορόντο
Ο Τζόναθαν Οσόριο στην αναμέτρηση της Τορόντο 2022 AP PHOTO/BRANDON WADE

Ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για μεταγραφή του Κρίστενσεν στην παρούσα φάση, διότι δεν τον πουλάει η Νόρτζελαντ, ανεβάζει στροφές ο Παναθηναϊκός για τον Καναδό Τζόναθαν Οσόριο, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη εξτρέμ.

Δεν είναι εύκολες για καμία ομάδα οι μεταγραφές στο... 90’ του "παραθύρου" και είναι αλήθεια πως οι κινήσεις του Παναθηναϊκού τα τελευταία 24ωρα έχουν πολλές ανατροπές και αλλαγές δεδομένων στην προσπάθειά του να προσθέσει τις τελευταίες (βασικές και μη) "πινελιές" στο ρόστερ του.

Οι "πράσινοι" έχουν μπροστά τους ένα 48ωρο για να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν κεντρικό μέσο, ενώ την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SPORT24 είναι ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να γίνει και μία έξτρα κίνηση έκπληξη στους εξτρέμ.

Η περίπτωση του 21χρονου Δανού μέσου, Γιάκομπ Κρίστενσεν φαίνεται πως για την ώρα αρχίζει να χάνει... πόντους, διότι όλες οι προσπάθειες των "πράσινων" για να αποκτήσουν τον νεαρό χαφ βρήκαν στον... τοίχο, της Νόρτζελαντ.

Η πρωτοπόρος της δανέζικης Superligaen είναι αρνητική στην παραχώρηση του Κρίστενσεν (παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προσέφερε έως και 1,5 εκατ. ευρώ), διότι δεν μπορεί να βρει αντικαταστάτη πριν από τον Ιανουάριο.

Κι αυτό δυσκολεύει αφάνταστα την όλη διαδικασία. Κι απ’ την στιγμή που ο Δανός χαφ είναι βασικός κι αναντικατάστατος, οι πιθανότητες για να συναινέσει η Νόρτζελαντ στην πώλησή του είναι πλέον ελάχιστες. Με το όλο θέμα να... μεταφέρεται για τον Γενάρη, όταν ο Κρίστενσεν θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές για Οσόριο

Παράλληλα με το θέμα του Κρίστενσεν, οι "πράσινοι" άρχισαν να ανεβάζουν και πάλι στροφές για έναν άλλο κεντρικό μέσο, τον διεθνή Καναδό, Τζόναθαν Οσόριο το όνομα του οποίου ήρθε στο προσκήνιο το πρωί της Τρίτης (13/9).

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιέζουν τον 30χρονο χαφ της Τορόντο FC για να αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί (μένει ελεύθερος σε έξι μήνες) και μέσα στο επόμενο 24ωρο το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά. Με τον Παναθηναϊκό να έχει άλλη μία επιλογή κεντρικού μέσου στη λίστα του, με τον οποίο έχει κάνει ήδη έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων.

Την ίδια ώρα, είναι πολύ πιθανό να γίνει κι άλλη μία κίνηση με μεταγραφή... έκπληξη στους εξτρέμ. Στον Παναθηναϊκό επανέφεραν σε πρώτο πλάνο το όλο θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης στα άκρα της επίθεσης, για να συμπληρώσουν τετράδα καθαρών εξτρέμ, μαζί με τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Βέρμπιτς. Και να υπάρχουν αντίστοιχα από δύο επιλογές στα χέρια του Γιοβάνοβιτς για τα άκρα της επίθεσης.

Οι "πράσινοι" έχουν ήδη τσεκάρει περιπτώσεις εξτρέμ που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, αν και δεν είναι εύκολο σ’ αυτό το σημείο της σεζόν να τους παραχωρήσουν οι ομάδες τους. Συνεχίζονται, ωστόσο, οι επαφές και οι "πράσινοι" θα εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια και γι’ αυτή τη μεταγραφική κίνηση...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ