ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αποκτά τον Ζόνας Τόρο ως επένδυση για τη Β’ ομάδα ή για δανεισμό σε άλλο κλαμπ

Ο Ζονάς Τορό της Σάο Πάουλο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρίβερ Πλέιτ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores 2020 στο "Μορουμπί", Σάο Πάουλο | Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Ζονάς Τορό της Σάο Πάουλο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρίβερ Πλέιτ για τη φάση των ομίλων του Copa Libertadores 2020 στο "Μορουμπί", Σάο Πάουλο | Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 © 2020 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Ζόνας Τόρο, ο οποίος προορίζεται για τη Β' ομάδα ή για δανεισμό σε άλλο κλαμπ.

Ο... καπνός απ’ το tweet του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, Αντρέ Ερνάν το απόγευμα της Πέμπτης (21/7) είχε και "φωτιά" κι ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται όντως να κάνει δικό του τον 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Ζόνας Τόρο.

Όχι όμως ως επιλογή για την πρώτη ομάδα και για την αναγκαία ενίσχυση στα "φτερά" της επίθεσης, πίσω απ’ τους Αϊτόρ και Παλάσιος.

Η κίνηση με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Σάο Πάολο, αφορά περισσότερο μία επένδυση για το μέλλον. Κι ο παίκτης προορίζεται για τη Β’ ομάδα του Παναθηναϊκού. Άλλους παίκτες τσεκάρουν για την ενίσχυση της πρώτης ομάδας στους εξτρέμ, έχοντας ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις.

Ο Ζόνας Τόρο, θα αξιολογηθεί απ’ τον προπονητή του Παναθηναϊκού Β’, Γιάσμινκο Βέλιτς, ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2 κι αν δεν μείνει σε πρώτη φάση, θα δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα της Super League ή της Super League 2.

Ο 23χρονος εξτρέμ (που αν και δεξιοπόδαρος, παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης) μετράει συνολικά 45 συμμετοχές με την Σάο Πάολο, έχοντας πετύχει 5 γκολ (μετράει και 4 ασίστ). Νωρίτερα είχε αγωνιστεί με τις φανέλες των Ατλέτικο Κλαμπ Γκοιανιένσε (15 ματς, 1 γκολ) και Ρεσίφε (13 ματς, 2 γκολ, 1 ασίστ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ