ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Άνταμ Τσέριν έως το 2026

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Άνταμ Τσέριν έως το 2026

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι ο Άνταμ Τσέριν, με τον 22χρονο Σλοβένο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο με τους πρασίνους έως το 2026.

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη μεταγραφή του Άνταμ Τσέριν. Ο 22χρονος Σλοβένος μέσος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους πράσινους, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Το τριφύλλι έδωσε στη Νυρεμβέργη το ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να κλείσει το deal. Ο Τσέριν πλέον θα ταξιδέψει στην Αυστρία και θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Το συμβόλαιό του με τη Νυρεμβέργη είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Τις τελευταίες δύο σεζόν είχε παραχωρηθεί στη Ριέκα ως δανεικός.

Το ενδιαφέρον του τριφυλλιού είχε φέρει στο φως η Bild, ενώ το SPORT24 είχε αποκαλύψει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Τσέριν, ο οποίος θα κλείσει μια τρύπα στον άξονα του τριφυλλιού. Ο παίκτης βρισκόταν στα ραντάρ του τμήματος σκάουτινγκ του τριφυλλιού και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άναψε "πράσινο φως" για την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σλοβένου μέσου, Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν, ο οποίος θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1999 στην πόλη Ποστόινα της Σλοβενίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Ιντρίγια, συνέχισε στη Μπράβο και σε ηλικία 15 ετών τον απέκτησε η Ντομζάλε. Στα 18 του ήταν πια βασικός στη σλοβένικη ομάδα, όπως και στέλεχος της U19 της Σλοβενίας.

Η πορεία του στη Ντομζάλε και στις μικρές εθνικές ήταν το εισιτήριό του για το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα τη Γερμανία. Το φθινόπωρο του 2019 η Νυρεμβέργη, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, αγόρασε τον Τσέριν. Όμως οι συνθήκες δεν τον εύνοησαν. Δόθηκε δανεικός για δύο χρόνια στην κροατική Ριέκα. Εκεί έδειξε άμεσα τις ικανότητές του. Έγινε βασικός, συμμετείχε στους ομίλους του Europa League και κέρδισε κλήση στην Εθνική Ανδρών της Σλοβενίας, όπου και καθιερώθηκε.

Καλωσορίζουμε τον Άνταμ στον Παναθηναϊκό!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ