ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κώτσιρας, αμφίβολος ο Τσέριν ενόψει Αστέρα

Ο Τσέριν στη διάρκεια του φιλικού Παναθηναϊκός - Βόλος | 24 Ιουλίου 2022
Ο Τσέριν στη διάρκεια του φιλικού Παναθηναϊκός - Βόλος | 24 Ιουλίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κώτσιρας προπονήθηκε την Τετάρτη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την ώρα που ο Τσέριν γυμνάστηκε μόνος του καθώς έχει υποστεί διάταση στο ορθό μηριαίο και η συμμετοχή του στο ματς με τον Αστέρα είναι αμφίβολη.

Ο Γιάννης Κώτσιρας προπονήθηκε την Τετάρτη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά ξεπέρασε και άφησε πίσω 100% τον τραυματισμό του.

Αντίθετα το νέο πρόβλημα στο μπλοκάκι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακούει στο όνομα του Τσέριν με τον έτερο Σλοβένο μετά τον Σπόραρ να γυμνάζεται μόνος του καθώς έχει υποστεί διάταση στο ορθό μηριαίο και η συμμετοχή του στο ματς με τον Αστέρα είναι αμφίβολη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Με την προσθήκη του Γιάννη Κώτσιρα διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», μια και ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Σπόραρ ακολούθησε θεραπεία, ο Τσέριν έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω διάτασης στον ορθό μηριαίο, ενώ ο Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ