ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεχνικός διευθυντής Αμιάν: "Μιλάμε με Παναθηναϊκό για Μεντόσα"

O Στίβεν Μεντόσα με τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ισημερινό
O Στίβεν Μεντόσα με τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ισημερινό Ⓒ 2019 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRESS

Ο τεχνικός διευθυντής της Αμιάν, Τζον Γουίλιαμς, μιλάει αποκλειστικά στο SPORT24 για τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με το σύλλογο της Γαλλίας για τη μετακίνηση - από τώρα - του Μεντόσα.

Τις τελευταίες ώρες τα μεταγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού έχουν να κάνουν μόνο με προτάσεις και αποχωρήσεις από το τριφύλλι καθώς στα γραφεία του τριφυλλιού τα e-mails τις τελευταίες μέρες έπεσαν βροχή. Οπότε ο Πιέρ Ντρεοσί ασχολήθηκε αρκετά το τελευταίο 48ώρο ώστε να βρεθεί η "χρυσή φόρμουλα" με την Πάρμα για την παραχώρηση του Ζαγαρίτη ενώ είπε και τέσσερα όχι σε προτάσεις για τους Εμμανουηλίδη και Μπουζούκη.

Ενδιάμεσα όμως βρήκε το χρόνο να συνομιλήσει με τους ανθρώπους της Αμιάν για την απόκτηση του Μεντόσα από τώρα. Ο Γάλλος έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Κολομβιανό εξτρέμ για το καλοκαίρι και θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και δίνοντας ένα μικρό ποσό να τον φέρει από τώρα στον Παναθηναϊκό. Αν δεν τα καταφέρει θα περιμένει λίγους μήνες και ο Μεντόσα θα φορέσει τη φανέλα του "τριφυλλιού" σε έξι μήνες.

Ο Ντρεοσί είχε και στη διάρκεια της Παρασκευής (15/1) επαφή με τους ανθρώπους των Γάλλων χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει σε μια συμφωνία. Το Sport24.gr έψαξε και βρήκε τον τεχνικό διευθυντή της Αμιάν για να τον ρωτήσει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές των δύο πλευρών.

Ο Τζον Γουίλιαμς δεν θέλησε να πει πολλά, δεν συνηθίζεται άλλωστε όταν μια μεταγραφή είναι στο στάδιο των συζητήσεων, αλλά τόνισε πως υπάρχουν επαφές και συζητήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή αλλά όχι ακόμη συμφωνία. Παράλληλα σημείωσε πως θεωρεί πως ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να έρθει από τώρα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: "Μιλάμε καθημερινά, είμαστε σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε συμφωνία. Οι συζητήσεις όμως συνεχίζονται. Ο παίκτης φαίνεται πως θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό".

Δεν αποκλείεται από τη στιγμή που πλέον έχει ουσιαστικά φιξαριστεί η μετακίνηση του Ζαγαρίτη στην Πάρμα και ο Παναθηναϊκός θα βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία του που δεν τα υπολόγιζε μέρος αυτών να δοθεί στην Αμιάν για να μπορέσει το "τριφύλλι" να κάνει από τώρα δικό του τον Μεντόσα.

Άλλωστε το μικρό μπάτζετ είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ντρεοσί ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με το βάρος να έχει πέσει στο χαφ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ