ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Βιγιαφάνιες αλλά χωρίς Χατζηγιοβάνη, Κουρμπελή η αποστολή του τριφυλλιού

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μονομαχεί με τον Σβαμπ στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μονομαχεί με τον Σβαμπ στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (23/1) με τον ΟΦΗ με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει στη διάθεση του τον Λούκας Βιγιαφάνιες αλλά όχι και τους τραυματίες Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη.

Με ένα χαλάρωμα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (22/1) την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (23/1) με τον ΟΦΗ. Εν συνεχεία ο Λάζλο Μπόλονι έκανε γνωστή την αποστολή των πράσινων στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά το θέμα της υγείας που πέρασε.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να αγωνιστεί και φυσικά τον Κουρμπέλη που έκανε χειρουργείο στους κοιλιακούς την Τετάρτη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Πούγγουρα, Αγιούμπ, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Αιτόρ, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδη, Ιωαννίδη, Καμπετσή.

Εκτός επίσης έμειναν οι Μαυρομμάτης που οδεύει προς τον Αστέρα, οι Μπεκ, Κόναν, Σέχου που δεν υπολογίζονται αλλά και οι Σαβιέρ, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ