ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς η επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Λαμίας

Ο Βέρμπιτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Λεβαδειακό | 3 Ιανουαρίου 2022
Ο Βέρμπιτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Λεβαδειακό | 3 Ιανουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και τέθηκε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς ενόψει Λαμίας. Ατομικό και πάλι ο Μάκγνουσον.

Με μια ευχάριστη είδηση επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την Τρίτη. Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να παίρνει μέρος κανονικά σε όλο το πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο που τον άφησαν εκτός μάχης με τον Αστέρα.

Ο Σλοβένος εξτρέμ θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο τη Λαμία (5/2, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24). Αντίθετα ο Μάγκνουσον συνέχισε με το ατομικό του πρόγραμμα και η παρουσία του είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στην Τρίπολη έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο.

Αντίθετα με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μάγκνουσον".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ