ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ η δεύτερη ομάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, επιστροφή μετά τις 12 Μαΐου

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021 INTIME SPORTS

Η ώρα για την επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ στη δράση μετά από εξάμηνη αποχή πλησιάζει, με τον Ολλανδό να είναι μεταξύ των παικτών που θα προπονηθούν το Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό Β' και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μπορεί η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της διακοπής των εγχώριων πρωταθλημάτων για τα ματς των εθνικών ομάδων όμως ο Παναθηναϊκός Β' έχει ματς να δώσει και μάλιστα σημαντικό, καθώς υποδέχεται την Κυριακή (14/11) στην Λεωφόρο την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

Σε αυτό το ματς θα ενισχύσουν τις προσπάθειες του τριφυλλιού και οι Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Σιδεράς, Αγιούμπ και Ενγκμπακοτό που αναμένεται να κάνουν προπόνηση το Σάββατο (13/11) με την β' ομάδα και αναμφίβολα η μεγαλύτερη είδηση για τους πράσινους αφορά την επικείμενη παρουσία του Σένκεφελντ.

Και αυτό γιατί ο Ολλανδός στόπερ βρίσκεται στα πιτ εδώ και περίπου έξι μήνες και δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο ματς, με το τελευταίο του παιχνίδι να είναι στις 12 Μαΐου απέναντι στον Άρη.

Λίγες ημέρες αργότερα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για "καθαρισμό" στον αστράγαλό του, που τον κράτησε για μήνες εκτός, και πλέον είναι έτοιμος για την επιστροφή στη δράση στη β' ομάδα που θα ανοίξει σιγά σιγά και την πόρτα για να συμμετέχει και στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ