ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με περίπου 1.000 φιλάθλους στην Πράγα αν προκριθεί η Σλάβια

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό για τη Super League Interwetten 2021-2022 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό για τη Super League Interwetten 2021-2022 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε σχεδόν 1.000 εισιτήρια για τον αγώνα με τη Σλάβια στην Πράγα, εφόσον οι Τσέχοι προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει το νικητή του ζευγαριού Σεντ Τζόζεφς - Σλάβια για να μάθει τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όμως προετοιμάζει το έδαφος από τώρα.

Γι' αυτόν το λόγο, αψηφώντας τις ισορροπίες και με ρεαλισμό, επικοινώνησε με τους Τσέχους και εξασφάλισε 962 εισιτήρια για τους φιλάθλους τους στον αγώνα της Πράγας, εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και προκριθεί η Σλάβια.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες πρώτα στην πρωτεύουσα της Τσεχίας την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 19:00, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα μία εβδομάδα αργότερα στις 20:30.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ