ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με νέα πρόσωπα τους Θεοχάρη, Βαγιαννίδη η προπόνηση

Παναθηναϊκός: Με νέα πρόσωπα τους Θεοχάρη, Βαγιαννίδη η προπόνηση
INTIME SPORTS

Οι Βαγγέλης Θεοχάρης και Γιώργος Βαγιαννίδης προπονήθηκαν με τους παίκτες της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (25/11). Συνέχισαν τη θεραπεία τους οι Καρλίτος, Λούντκβιστ, Πούγγουρας και το ατομικό οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης.

Δύο "νέα" πρόσωπα έκαναν την εμφάνιση τους την Πέμπτη (25/11) στην προπόνηση του Παναθηναϊκού για να βοηθήσουν να βγει το πρόγραμμα καλύτερα ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Ο λόγος για τους Βαγγέλη Θεοχάρη και Γιώργο Βαγιαννίδη. Δύο ποδοσφαιριστές που και στο παρελθόν έχουν πάρει μέρος στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και έχουν αγωνιστεί με αυτή ενώ είναι εν δυνάμει παίκτες της.

Και οι δύο γυμνάστηκαν κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και είχαν εξαιρετική παρουσία ενώ δεν αποκλείεται να συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες ή το επόμενο διάστημα ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχει το τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους συνέχισαν οι Καρλίτος, Λούντκβιστ, Πούγγουρας ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ