ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μαουρίτσιο, αλλά χωρίς Βιγιαφάνιες - Σένκεφελντ η αποστολή για τον Ατρόμητο

Ο Μαουρίτσιο πανηγυρίζει στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μαουρίτσιο πανηγυρίζει στο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προσαρμόσει ανάλογα τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο φινάλε της κανονικής περιόδου, γνωρίζοντας ότι δεν έχει στη διάθεσή του τους Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Σένκεφελντ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που, την Κυριακή (6/3, 19:00 Novasports 2, LIVE από το SPORT24) κλείνει τον κύκλο της κανονικής περιόδου στη Super League Interwetten κι αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε την αποστολή.

Ο Σέρβος προπονητής των πρασίνων ήξερε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος θα πάρει υποχρεωτικά ανάσες πριν από τα πλέι οφ, και απέκλεισε επίσης τον Λούκας Βιγιαφάνιες, που θα χάσει δεύτερο παιχνίδι στη σειρά μετά τον τραυματισμό του στο Αγρίνιο.

Αντιθέτως ο Μαουρίτσιο επιστρέφει ύστερα από 35 ημέρες απουσίας από τη δράση, εξαιτίας του προβλήματος που είχε αποκομίσει στη γάμπα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στις 2/2.

Τούτο δεν σημαίνει βέβαια πως ο Βραζιλιάνος χαφ θα είναι στο αρχικό σχήμα αντί του τιμωρημένου Ρούμπεν Πέρεθ, αφού έχει μείνει καιρό εκτός και ο Γιοβάνοβιτς αποφεύγει να χρησιμοποιεί παίκτες που έρχονται από τραυματισμό. Αντί του Ισπανού στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξει, κατά πάσα πιθανότητα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος μέσα από τη διαδικασία επανένταξής του στο υπόλοιπο σύνολο έδειξε έτοιμος ν' ανταπεξέλθει σε διάστημα μεγαλύτερο των 60 λεπτών.

Στο κέντρο της άμυνας δε, αντί του Ολλανδού στόπερ, θα τοποθετηθεί ο Σάρλια, δίπλα στον Βέλεθ που, παρότι ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης τις προηγούμενες ημέρες, είναι ενεργός.

Η αποστολή του Τριφυλλιού όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ