ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μαουρίσιο - Αλεξανδρόπουλο στο κέντρο κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ματς της Super League κόντρα στον Βόλο | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ματς της Super League κόντρα στον Βόλο | 26 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφήνει για πρώτη φορά εκτός αποστολής τον Ρούμπεν Πέρεθ λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς με τους Μαουρίσιο - Αλεξανδρόπουλο να παίζουν στα χαφ και κορυφή τον Μακέντα, μέσα και ο Αϊτόρ αντί του Χατζηγιοβάνη.

Με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Λαμία υποδέχεται τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο (19:30 COSMOTESPORTS 1 HD, LIVE από το SPORT24).

Ο Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορά φέτος δεν έχει στη διάθεση του τον Ρούμπεν Πέρεθ που έμεινε εκτός αποστολής λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό και έβαλε Αλεξανδρόπουλο στη θέση του ενώ ο Μαουρίσιο παίρνει τη θέση του τραυματία Λούντκβιστ και ο Μακέντα του Καρλίτος. Ο Σέρβος τεχνικός επιβράβευσε και τον Αϊτόρ τον οποίο χρησιμοποιεί αντί του Χατζηγιοβάνη. Μάλιστα ο αποκλεισμός του Πέρεθ αφήνει τους πράσινους με οκτώ παίκτες στον πάγκο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Βιτάλ, Μακέντα.

Στον πάγκο είναι οι:

Μη χάσετε την Game Night στις 21:30 για το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης και τους αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ