ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Γκάνεα, Τσέριν και Βέρμπιτς κόντρα στον Ιωνικό

Ο Γκάνεα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία
Ο Γκάνεα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής (21/8) με τον Ιωνικό και συμπεριέλαβε σε αυτή τόσο τον Γκάνεα που ήταν κλινήρης στις αρχές της εβδομάδας αλλά και τον Τσέριν. Εκτός μόνο ο τραυματίας Σένκεφελντ.

Την πρώτη του αποστολή για τη φετινή Super League έκανε γνωστή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό με τον Σέρβο τεχνικό να έχει στη διάθεση του τόσο τον Γκάνεα ο οποίος ήταν κλινήρης στις αρχές της εβδομάδας όσο και τον Τσέριν που έκανε αποφόρτιση την Παρασκευή αλλά και τον Βέρμπιτς ο οποίος είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας σε αντίθεση με τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο τραυματίας Σένκεφελντ οι μικροί Κρυπαράκος, Ηλιάδης και Σαρδέλης και φυσικά οι Διούδης, Σαβιέρ που δεν υπολογίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League με αντίπαλο τον Ιωνικό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21/8, 20:00).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα. Απουσίασε ο τραυματίας Σένκεφελντ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ