ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Με φρεσκάρισμα στον "τελικό" με τον ΠΑΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ με τον Ολυμπιακό
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Έως και πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ετοιμάζει ο Λάζλο Μπόλονι στην αποψινή (03/03, 20:00, CosmoteSport1) ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Προβάδισμα για το βασικό σχήμα οι Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης, "μέσα" Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Καρλίτος

Μετά την ήττα με 2-1 στον πρώτο αγώνα της 18ης Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο, ο αποψινός (03/03, 20:00), δεύτερος προημιτελικός Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", είναι πλέον "do or die" για τον έναν εκ των δύο βασικών στόχων του "τριφυλλιού" στην εφετινή σεζόν.

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι η μία "διαδρομή" προς την επιστροφή του στην Ευρώπη, μετά από μία άγονη τετραετία κι ενδεχόμενος αποκλεισμός του θα φέρει νέες "φουρτούνες" κι εσωστρέφεια σε έναν οργανισμό που έχει ήδη περάσει πολλά σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στην εκκίνηση της εφετινής σεζόν, όσο και τα τελευταία χρόνια...

ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΞΟΝΑΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΜΠΑΚ

Ο Λάζλο Μπόλονι πήρε στην αποστολή των "πράσινων" ότι "όπλο" είχε μεσοεπιθετικά, επέλεξε να μην πάρει δεύτερο μπακ (ούτε καν τον 19χρονο Τζαβίδα), αφήνοντας τον Φακούντο Σάντσες στην εξέδρα και σχεδιάζει ένα συνολικό "φρεσκάρισμα" της ενδεκάδας του Παναθηναϊκού, με στόχο να βρει γκολ πρώτος. Κι από... νωρίς, ει δυνατόν.

Με δεδομένες τις επιστροφές των Σένκεφελντ και Σανκαρέ απ’ τους τραυματισμούς τους , ο άξονας σε άμυνα και μεσαία γραμμή γεμίζει με ποιότητα και εμπειρία. Από εκεί και πέρα όμως θα υπάρξουν κι άλλες "παρεμβάσεις". Στην επίθεση, με δεδομένο τον αποκλεισμό του -βασικού σ’ όλο το πρώτο δίμηνο του 2021- Αργύρη Καμπετσή, ο Φώτης Ιωαννίδης θα μετακινηθεί στο αριστερό "φτερό, με τον Καρλίτος να παίρνει φανέλα βασικού στην κορυφή.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Δεξιά ο 68χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε στην τελευταία δοκιμή της Τρίτης (02/03) τον Χατζηγιοβάνη, αντί του Ενγκμπακοτό κι ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ δείχνει να έχει ένα σχετικό προβάδισμα. Αλλαγή αναμένεται και στον τρίτο της μεσαίας γραμμής (δίπλα σε Νιάς και Σανκαρέ), όπου ο Βιγιαφάνιες δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο αντί του "σκασμένου" απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια (και ταλαιπωρημένου κι απ’ τον κορονοϊό) Μαουρίσιο Σιλβέιρα. Στη δε άμυνα μπροστά απ’ τον Διούδη, ο Σένκεφελντ θα συνθέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Βέλεθ, ενώ οι Μολό και Χουάνκαρ θα είναι οι δύο ακραίοι μπακ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σάντσες, Καμπετσής, Τζαβίδας, Σερπέζης, Χατζηγιαννάκης, Αγιούμπ, οι ανέτοιμοι Σαβιέρ, Μπουζούκης και ο Κουρμπέλης, που μπαίνει πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς.

Την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για την αποψινή ρεβάνς, αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό και Μαουρίσιο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ