ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολή του SPORT24 στην Τεργέστη: Με Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μίλαν

Ο Μακέντα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ | 25 Ιουλίου 2021
Ο Μακέντα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ | 25 Ιουλίου 2021 IN TIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλάζει λίγο τα πλάνα του κόντρα στη Μίλαν και χρησιμοποιεί μια ενδεκάδα με Αλεξανδρόπουλο, Πέρεθ, Μαουρίσιο στα χαφ και Μακέντα στην κορυφή.

Μια ενδεκάδα με τρία χαφ βάζει στο φιλικό κόντρα στη Μίλαν (21:30, COSMOTE TV, SPORT24 LIVE) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που σε σχέση με τα παιχνίδια με την Λοκομοτίβα και το ΑΠΟΕΛ έχει στο αρχικό σχήμα τους Αλεξανδρόπουλο και Μακέντα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Με βάση τους έντεκα που χρησιμοποιεί ο Σέρβος τεχνικός ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παίξει με ένα 4-3-3 και τους Διούδη κάτω από τα γκολπόστ. Στην τετράδα της άμυνας είναι οι Κώτσιρας, Βέλεθ, Σιδεράς και Χουάνκαρ. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίσιο ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

Όσο για την ενδεκάδα της Μίλαν και αυτή κατεβαίνει με έναν σχηματισμό 4-4-2 και με τους Λεάο, Σαλεμάκρες στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τους Ζιρού, Ρέμπιτς στην επίθεση της.

Η ενδεκάδα των "ροσονέρι" είναι η εξής: Μενιάν, Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντέζ, Σαλεμάκερς, Κρούνιτς, Τονάλι, Λεάο, Ζιρού, Ρέμπιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ