ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Μάτια" της Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο

Ο Μάγκνουσον στη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φόλενταμ
Ο Μάγκνουσον στη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φόλενταμ INTIME SPORTS

Ο βοηθός προπονητή της Σλάβια Πράγας και ένα μέλος του τμήματος σκάουτινγκ βρέθηκαν στη Λεωφόρο για να κατασκοπεύσουν τον Παναθηναϊκό ενόψει των αναμετρήσεων του Europa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Πέμπτη (28/7) το βράδυ σε φιλικό παιχνίδι τη Φόλενταμ στη Λεωφόρο στο ματς που ήταν η πρόβα τζενεράλε των πράσινων πριν τα διπλά παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο γύρο του Europa Conference League.

Για αυτό και οι Τσέχοι έστειλαν στην Αθήνα διπλή αντιπρσωπεία προκειμένου να κατασκοπεύσουν τον Παναθηναϊκό και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στις δύο αναμετρήσεις.

Στην ιστορική έδρα των πράσινων, έδωσε το παρών ο Γιάροσλαβ Κοστλ, α’ βοηθός του προπονητή της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, ο οποίος συνοδευόταν από μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της τσεχικής ομάδας.

Τα δύο μέλη του τιμ της Σλάβια είχαν την ευκαιρία να δουν δια ζώσης τον Παναθηναϊκό και να τσεκάρουν την κατάσταση των πράσινων, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη "Fortuna Arena" της Πράγας (4/8) για τον 3ο προκριματικό του Europa Conference League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ