ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κόπηκε το ρεπό, στο "Γ. Καλαφάτης" για προπόνηση οι πράσινοι

Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης"
Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης" EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (6/3) είχε ενημερώσει τους παίκτες του πως θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό αλλά η νέα ήττα και οι εξελίξεις άλλαξαν την απόφαση αυτή και έκοψε το ρεπό της Δευτέρας.

Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της προηγούμενης εβδομάδας στον Παναθηναϊκό με το ματς Κυπέλλου ενδιάμεσα και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (6/3) δεν είχαν δώσει την ευκαιρία στους πράσινους για να πάρουν ρεπό την περασμένη εβδομάδα.

Για αυτό και ο Λάζλο Μπόλονι στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που καταρτίζει είχε ενημερώσει πως τόσο την Κυριακή (7/3) όσο και τη Δευτέρα (8/3) οι παίκτες του τριφυλλιού θα είχαν ρεπό και η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο θα ξεκινούσε την Τρίτη (9/3).

Το αρνητικό αποτέλεσμα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η εμφάνιση, αλλά και οι εξελίξεις που ακολούθησαν και φέρνουν στην πόρτα της εξόδου τον Λάζλο Μπόλονι άλλαξαν και το πρόγραμμα των προπονήσεων με αποτέλεσμα να κοπεί το ρεπό της Δευτέρας και τους παίκτες να ειδοποιούνται πως πρέπει να βρεθούν στο "Γ. Καλαφάτης" για να προπονηθούν κανονικά. Ενώ την Κυριακή βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο για προπόνηση όσοι είχαν μείνει εκτός αποστολής.

Μάλιστα η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας και δεν αποκλείεται αυτή να είναι μια από τις τελευταίες του Λάζλο Μπόλονι. Κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό στη διάρκεια της Κυριακής και αφού γίνει γνωστό τι έγινε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ