ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Καμία πρόταση απ’ τον ατζέντη του Αϊτόρ, υπογράφει την Πέμπτη ο Καλοσκάμης

Ο Αϊτόρ έχει σκοράρει στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και πανηγυρίζει
Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Το ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Αϊτόρ και η επίσημη πρόταση που δεν έχει... έρθει ακόμα. Υπογράφει αύριο το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με το "τριφύλλι" και ο 17χρονος Δημήτρης Καλοσκάμης

Θα έχει... δρόμο ακόμη μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" είχαν μικρής διάρκειας συνάντηση με τον ατζέντη του Καταλανού εξτρέμ το μεσημέρι της Τετάρτης (30/06), προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του πελάτη του.

Ο Ισπανός μάνατζερ ήρθε στην Ελλάδα για άλλες επαγγελματικές υποθέσεις και με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα έγινε και το ραντεβού με τους "πράσινους".

Είναι ξεκάθαρο πως ο Αϊτόρ θέλει πλέον να αποχωρήσει απ’ τον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό υπάρχει ακόμη μία δεδομένη... απόσταση. Κι αυτό διότι οι "πράσινοι" δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν ελεύθερο δίχως κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα απ’ την ομάδα που θα τον αποκτήσει. Ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε απ’ την πλευρά του πως ακόμη δεν έχει κάτι στα... σκαριά (παρά το εδώ και μέρες καταγεγραμμένο στα ισπανικά ΜΜΕ ενδιαφέρον της Χιχόν και της Εσπανιόλ), ενώ ούτε στον Παναθηναϊκό έχουν δεχθεί έως τώρα κάποια επίσημη προσέγγιση.

Εφόσον έρθει κάτι επίσημο το "τριφύλλι" θα ζητήσει ένα λογικό ποσό για να παραχωρήσει τον 25χρονο, γλιτώνοντας παράλληλα το συμβόλαιο των επόμενων δύο ετών, που μαζί με την εφορία φτάνει το 1,3 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, μετά τον 19χρονο μέσο Παύλο Καρβούνη, αύριο (Πέμπτη, 01/07) θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο κι ο 17χρονος επιθετικός Δημήτρης Καλοσκάμης, ο οποίος προορίζεται αντίστοιχα για τον Παναθηναϊκό Β’.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ