STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ "ψάχτηκαν" για τον Ολλανδό χαφ, Μαρκ Ντίμερς, που όμως τραυματίστηκε στον μηνίσκο

Ο Μαρκ Ντίμερς με τη φανέλα της Φέγενορντ
Ο Μαρκ Ντίμερς με τη φανέλα της Φέγενορντ PRINT SCREEN

Στο μπλοκάκι του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ήταν ο 28χρονος Ολλανδός χαφ της Φέγενορντ, Μαρκ Ντίμερς, ο οποίος χτύπησε στο μηνίσκο και θα μείνει τρεις μήνες εκτός. Για την περίπτωση του είχε ρωτήσει και η ΑΕΚ.

Δημοσίευμα από την Ολλανδία έκανε γνωστό στη διάρκεια της Πέμπτης (12/8) πως ο 28χρονος Ολλανδός χαφ, Μαρκ Ντίμερς, της Φέγενορντ χτύπησε στον μηνίσκο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις-τέσσερις μήνες.

Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει πως το καλοκαίρι ο 28χρονος μέσος ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο "8" όσο και στο "10" βρέθηκε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Φερεντσβάρος.

Ποιο είναι το στόρι όμως γύρω από την περίπτωση του έμπειρου μέσου με βάση τις πληροφορίες του SPORT24. Αρχικά και όσον αφορά το τριφύλλι ο Ντίμερς απασχόλησε και μάλιστα έντονα τους πράσινους. Τόσο που το τριφύλλι να χτυπήσει την πόρτα της Φέγενορντ για να διαπιστώσει αν ο σύλλογος από την Ολλανδία παραχωρεί δανεικό τον ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Ολλανδοί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν, παρότι τον αγόρασαν πέρυσι το καλοκαίρι από τη Φορτούνα Σιτάρντ αντί 1 εκατ. ευρώ, καθώς ήδη είχαν πάρει τρεις παίκτες στη θέση του. Ήθελαν όμως η οψιόν να είναι κοντά στο ποσό που είχε δαπανήσει για να τον αγοράσει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στον Ντίμερς ο οποίος ζητούσε ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, στη Φέγενορντ αμείβεται με 500.000 ευρώ, και επίσης δεν ήθελε στις πρώτες κουβέντες να ακούει για Ελλάδα καθώς θεωρούσε πως θα μπορούσε να πάει σε ένα άλλο πρωτάθλημα όπως της Γαλλίας ή της Ισπανιας. Τέτοια πρόταση όμως δεν είχε έρθει έως τις 10 Αυγούστου και για αυτό στο τριφύλλι πάντα έπαιζε αυτή η επιλογή.

Είχε ρωτήσει και η ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν ήταν η μόνη ελληνική ομάδα που είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του καθώς και η ΑΕΚ είχε "ψαχτεί" αλλά είχε μείνει απλά στην ερώτηση για το αν θα μπορούσε να γίνει μια τέτοια κίνηση χωρίς να έρθει σε επαφή με το σύλλογο από την Ολλανδία και τον ίδιο τον παίκτη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ