ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η θέση των παικτών για τη φιλοσοφία του Μπόλονι

Ομαδική φωτογραφία των παικτών του Παναθηναϊκού πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
Ομαδική φωτογραφία των παικτών του Παναθηναϊκού πριν το ματς με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Στη διάρκεια των συζητήσεων ανάμεσα σε Ντρεοσί - Μπόλονι και παικτών ζητήθηκε και η άποψη των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το τι δεν πάει καλά με τους πράσινους να απαντάνε πως υπάρχει θέμα με τη φιλοσοφία του παιχνιδιού τους.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, πριν την προπόνηση του Παναθηναϊκού, όπως ήδη γράψαμε ο Πιέρ Ντρεοσί για πρώτη φορά και ο Λάζλο Μπόλονι είχαν τετ α τετ με τους πράσινους σε γκρουπ των πέντε ατόμων σε μια προσπάθεια ανασύνταξης ενόψει της συνέχειας.

Ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής ήταν αυτός που έκανε τις περισσότερες ερωτήσεις με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει το ρόλο παρατηρητή κυρίως και να επεμβαίνει ελάχιστα. Ο Ντρεοσί ήθελε ουσιαστικά να μάθει τι φταίει και έχει πέσει η απόδοση των πράσινων.

Αλλά ίσως η απάντηση που πήρε μπορεί να μην του άρεσε με αρκετούς παίκτες να σημειώνουν πως το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με τη φιλοσοφία του παιχνιδιού.

Ο Γάλλος general manager στον διευρυμένο κύκλο συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι "μοιράστηκαν" σε γκρουπ των 5 και των 7 ζήτησε τη γνώμη όλων, λέγοντας "Πείτε μου τι νομίζετε ότι φταίει και δείχνουμε αυτή την κακή εικόνα;".

Κάποιοι δεν βρήκαν το θάρρος να απαντήσουν. Ορισμένοι όμως εξ αυτών, οι παλιότεροι, τόνισαν "Η ομάδα δεν έχει αγωνιστικό πλάνο στην επίθεση και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε μπροστά. Υπάρχει θέμα με τη συνολικότερη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας".

Ο Γάλλος general manager άκουσε τις απόψεις όσων μίλησαν, μετέφερε τη δική του γνώμη πάνω στο αγωνιστικό και τόνισε: "Έχουμε καλή ομάδα, είστε όλοι παίκτες αξίας και πρέπει να δείξετε και στο γήπεδο ότι μπορείτε περισσότερα πράγματα. Πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να ανατρέψουμε την κατάσταση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το Boloni-ball δεν είναι ποδόσφαιρο

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ