ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Λέγκια θέλει τον Διούδη, αλλά με τους δικούς της όρους

Παναθηναϊκός: Η Λέγκια θέλει τον Διούδη, αλλά με τους δικούς της όρους
EUROKINISSI

Η Λέγκια ψάχνει για την απόκτηση βασικού γκολκίπερ και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24, έχει στην κορυφή της λίστας της τον Σωκράτη Διούδη του Παναθηναϊκού, τον οποίο όμως θα ήθελε μόνο ως ελεύθερο ή δανεικό με οψιόν αγοράς καθώς δεν έχει διαθέσιμο μπάτζετ για μεταγραφές. Ο διεθνής γκολκίπερ ξέρει για το ενδιαφέρον, αλλά δύσκολα οι Πράσινοι, που είπαν ήδη το πρώτο "όχι", θα ενδώσουν στο πρέσινγκ δίχως αντάλλαγμα.

Σε μεταγραφική αναζήτηση των καλύτερων δυνατών περιπτώσεων σε αρκετές θέσεις του ρόστερ της βρίσκεται η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία είναι σε πολύ δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Πολωνία. Η κάτοχος 15 πρωταθλημάτων και 19 Κυπέλλων φέτος βρίσκεται στη 17η θέση και δίνει μάχη παραμονής μετά από 18 παιχνίδια.

Οπότε θέλει να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει των υποχρεώσεων της που θα ξεκινήσουν και πάλι στις 4 Φεβρουαρίου με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Λούμπιν.

Η ομάδα από την Πολωνία, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ντουμπάι για προετοιμασία, θα κάνει τουλάχιστον πέντε-έξι προσθήκες και βρίσκεται μεταξύ άλλων και σε αναζήτηση βασικού γκολκίπερ. Καθώς αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της βρίσκεται ο 42χρονος Μπόρουτς και τρεις νεαροί ηλικίας 19, 20 και 23 ετών οι οποίοι όμως δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Για αυτό και στη λίστα που έχει φτιάξει η Λέγκια συμπεριλαμβάνεται, όπως μπορεί να γνωρίζει το SPORT24, και ο Σωκράτης Διούδης του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέτος έχει χάσει τη θέση του βασικού κάτω από τα γκολπόστ του τριφυλλιού από τον Μπρινιόλι. Ο 28χρονος Έλληνας κίπερ όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πράσινους και αυτό αποτελεί μεγάλο αγκάθι για τους Πολωνούς.

Καθώς στη Λέγκια συζητούν μόνο για την απόκτηση του ως ελεύθερο, αφού η ομάδα της Βαρσοβίας περνάει και αυτή μια δύσκολη περίοδο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Οπότε δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία και για αυτό θα προχωρήσουν σε απόκτηση ελεύθερων ή δανεικών ποδοσφαιριστών.

Γνωρίζει για το ενδιαφέρον ο Διούδης

Ο Διούδης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Λέγκια και φαίνεται να το σκέφτεται από τη στιγμή που έχει χάσει τη θέση του βασικού και φέρεται να πιέζει με όποιον τρόπο μπορεί ώστε να πάει κάπου να αγωνιστεί ξανά ως βασικός. Την ίδια ώρα ωστόσο ο διεθνής γκολκίπερ έχει συμβόλαιο έως το 2023, καθώς είχε ανανεώσει το καλοκαίρι για τρία χρόνια με τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός είπε το πρώτο "όχι"

Οπότε αν κρίνει κανείς και από το πως ο Παναθηναϊκός χειρίστηκε την υπόθεση του Βραζιλιάνου Μαουρίσιο πριν από λίγες μέρες, καταλαβαίνει πως στάση δεν θα άλλαζε, αφήνοντας τον Διούδη να φύγει δίχως κάποιο σεβαστό αντάλλαγμα. Η επιβεβαίωση των εκτιμήσεων ήρθε άμεσα, καθώς οι πράσινοι ενημέρωσαν για μια πρώτη πρόταση από τη Λέγκια που έχει ήδη απορριφθεί. Αυτή δεν περιελάμβανε καθόλου χρήματα για τον Παναθηναϊκό, κάτι που φυσικά βρήκε αντίθετους τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, ιδίως από τη στιγμή που η κουβέντα αφορά διεθνή ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο σε ισχύ.

Μένει να φανεί πλέον αν η εκδοχή του δανεισμού με κάποια υποχρεωτική οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι πέσει στο τραπέζι και βρεθεί μέσω αυτής η χρυσή τομή που θα κλείσει την απόσταση. Οπότε ας έχουμε στα υπόψιν το ενδιαφέρον της Λέγκια και να δούμε πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ