ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η γκολάρα του Παλάσιος και η επιστροφή του Σένκεφελντ

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Κύπρο
Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Κύπρο INTIME SPORTS

Στις ειδήσεις της Δευτέρας (5/12) για τον Παναθηναϊκό είναι ότι επέστρεψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε φουλ πρόγραμμα μετά από τέσσερις μέρες, καθώς ξεπέρασε τη μικροενόχληση στη γάμπα, αλλά και το υπέροχο γκολ του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Αποφόρτιση για ένα γκρουπ παικτών και φουλ πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (5/12) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Πέγειας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προφυλάσσει λίγο τους πιο "επιβαρυμένους" απ’ τα δύο πρώτα φιλικά των πράσινων επί κυπριακού εδάφους.

Στις ειδήσεις της ημέρας στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ήταν η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ σε φουλ πρόγραμμα μετά από τέσσερις μέρες, καθώς ξεπέρασε τη μικροενόχληση στη γάμπα.

Παράλληλε, ξεχώρισε το υπέροχο γκολ (το πρώτο απ’ τα δύο) του Σεμπαστιάν Παλάσιος στο δίτερμα 6 εναντίον 6 στο μισό γήπεδο, με τον Αργεντινό να επιστρέφει σιγά-σιγά μετά τη θλάση στο δικέφαλο μηριαίο μυ που τον κράτησε εκτός για 4 εβδομάδες.

Οι Άντραζ Σπόραρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αντόνιο Σαβιέρ, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Βαγιαννίδης και Μπερνάρ Ντουάρτε ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα αποφόρτισης με τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Σταυρινό, διότι είχαν παίξει περισσότερο απ’ τους υπόλοιπους στα φιλικά.

Οι δε Δημήτρης Κουρμπέλης και Φώτης Ιωαννίδης (διάταση στον έσω πλάγιο) βγήκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο για τρέξιμο, εκτός απ’ το πρόγραμμα που ακολούθησαν στο γυμναστήριο, ενώ ο Άνταμ Τσέριν έκανε μόνο το πρώτο μέρος και δεν συμμετείχε στο μίνι δίτερμα. Στο διπλό στο μισό γήπεδο οι δύο ομάδες χωρίστηκαν ως εξής:

Πορτοκαλί: Μπρινιόλι, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Κρυπαράκος, Καμπετσής.

Μπλε: Λοντίγκιν (Χριστογεώργος), Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ (Κυριόπουλος), Βέρμπιτς, Παλάσιος (Συμεωνίδης).

Νικητές ήταν οι "μπλε" με 6-2, χάρις σε δύο γκολ του Παλάσιος –το πρώτο με τρομερή λόμπα με το αριστερό που χειροκροτήθηκε απ’ τους εκτός γηπέδου- κι από ένα των Κυριόπουλου, Συμεωνίδη, Βέρμπιτς και Τσόκαΐ, ενώ για τους "πορτοκαλί" σκόραραν οι Καμπετσής και Κώτσιρας.

Στο τελευταίο απ’ τα τρία παιχνίδια στο δίτερμα οι Παλάσιος και Τσόκαϊ βγήκαν αλλαγή κι έκαναν αποφόρτιση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ