ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Φορτούνα Σιτάρντ θα τσεκάρει τον Γιασίν Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: Η Φορτούνα Σιτάρντ θα τσεκάρει τον Γιασίν Αγιούμπ
INTIME SPORTS

Ο Γιασίν Αγιούμπ πήρε άδεια από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Φορτούνα Σιτάρντ για μερικές ημέρες, με στόχο να πείσει τον ολλανδικό σύλλογο να τον αποκτήσει.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί εδώ κι ενάμιση χρόνο να ξεφορτωθεί τον Γιασίν Αγιούμπ εξαιτίας του πολύ μεγάλου συμβολαίου που κουβαλάει (υπερβαίνει τις 400.000€), με τη Φορτούνα Σιτάρντ να εμφανίζεται ως... δώρο για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Voetbal Nieuws της Ολλανδίας, ο 28χρονος μέσος εξασφάλισε άδεια από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Φορτούνα Σιτάρντ, με στόχο να πείσει τον ολλανδικό σύλλογο να τον αποκτήσει. Ουσιαστικά πρόκειται για μια... σανίδα σωτηρίας που ψάχνουν οι πράσινοι για έναν οικονομικό βραχνά που κουβαλούν εδώ και μήνες, για ένα βαρύ συμβόλαιο που προσπαθούν να ξεφορτωθούν.

Είναι σαφές πως εφόσον η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα (μόλις χθες ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του) θελήσει να αποκτήσει τον 28χρονο μέσο, τότε ο Παναθηναϊκός θα συναινέσει στην αποχώρησή του ως ελεύθερο.

Θυμίζουμε πως ο Γιασίν Αγιούμπ δεσμεύεται με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ