ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Για επίσημη πρόταση της Σέπσι στον Μπόλονι γράφουν οι Ρουμάνοι

Ο Μπόλονι δίνει οδηγίες στους παίκτες του Παναθηναϊκού
Ο Μπόλονι δίνει οδηγίες στους παίκτες του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Την ώρα που ο Λάζλο Μπόλονι είναι στον αέρα στον Παναθηναϊκό αποκλειστικό δημοσίευμα στη Ρουμανία υποστηρίζει πως η Σέπσι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 68χρονο τεχνικό.

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα του Παναθηναϊκού σε Super League Interwetten και Κύπελλο Ελλάδας έχουν φέρει τον Λάζλο Μπόλονι στην πόρτα της εξόδου στο τριφύλλι και αυτή την ώρα το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού είναι στον αέρα στους πράσινους.

Αποκλειστικό δημοσίευμα από τη Ρουμανία όμως αποκαλύπτει πως ο 68χρονος προπονητής είναι στο στόχαστρο της Σέπσι που αυτή τη στιγμή είναι στην 4η θέση με 17 πόντους να τη χωρίζουν από την κορυφή αλλά έχει θέσει ένα μακροχρόνιο πρότζεκτ με νέο γήπεδο, εγκαταστάσεις και θα ήθελα να έχει ως προπονητή τον Λάζλο Μπόλονι.

Συγκεκριμένα το www.sport.ro αναφέρει στο αποκλειστικό του δημοσίευμα στον τίτλο: "Ο Λάζλο Μπόλονι μπορεί να προπονήσει μια ομάδα στη League 1. Ποια ομάδα θέλει πολύ τον Ρουμάνο τεχνικό για να επιστρέψει στους τίτλους".

Και το κομμάτι το οποίο έχει και κάποιες ανακρίβειες γράφει: "Θα μπορούσε να επιστρέψει στη Ρουμανία 20 χρόνια μετά που έφυγε αφήνοντας την Εθνική ομάδα για την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ο Τύπος στην Ελλάδας έγραψε πως ο Μπόλονι πρόκειται να απολυθεί από τον Παναθηναϊκό αφού οι παίκτες πήγαν στον ιδιοκτήτη, Γιάννη Αλαφούζο, και απαίτησαν την απόλυση του Ρουμάνου.

Την περασμένη σεζόν απολύθηκε από την Γάνδη για τον ίδιο λόγο. Μετά από τρεις αγωνιστικές και 25 μέρες στον πάγκο των Βέλγων μετά τα κακά αποτελέσματα και τα παράπονα των παικτών στη διοίκηση ο πρόεδρος του συλλόγου Ivan De Witte δληλωσε: "Ήταν ένα λάθος, η σχέση των παικτών με τον προπονητή δεν ήταν καθόλου καλή" και έσπασε τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Τώρα μετά από πέντε κακά αποτελέσματα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και τις μηδαμινές πιθανότητες για τον τίτλο αλλά και τις δυσκολίες για να εξασφαλιστεί μια θέση στην Ευρώπη και αρκετή κριτική οι παίκτες δημόσια των κατηγόρησαν για έλλειψη επικοινωνίας αλλά και τις προπονητικές μεθόδους του.

Ο Τύπος κατηγορεί τον Μπόλονι για "αντί-ποδόσφαιρο" και μια ομάδα με χαμηλή ποιότητα. Έλληνες δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο Μπόλονι θα απολυθεί μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 14 Μαρτίου και θα αντικατασταθεί από τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος είχε κερδίσει το τελευταίο τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό, το Κύπελλο του 2014"

Αλλά ο έμπειρος τεχνικός έχει προτάσεις στα χέρια του και πρόσφατα αποκάλυψε: "Ελπίζω να επιστρέψω στη Ρουμανία, έχω ήδη δύο συζητήσεις". Σύμφωνα με την Sport.ro, μια από τις δύο προτάσεις είναι από την Sepsi Sf. Gheorghe, που τον έπεισε με ένα φιλόδοξο πρότζεκτ για τις επόμενες σεζόν, με ένα νέο στάδιο, μια δυνατή ομάδα, επένδυση χρημάτων και φιλοδοξίες για τίτλους.

Ο Μπόλονι ήταν κοντά στο να επιστρέψει στη Ρουμανία και το 2015 αλλά η ASA Tg. Mures έχασε τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική και δεν έπαιξε στα προκριματικά του Champions League και εν συνεχεία η ομάδα χρεοκόπησε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ