ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φιλικό με τη Λοκομοτίβα την Παρασκευή (6/8)

Ο Μαουρίσιο του Παναθηναϊκού μονομαχεί με τον Ντάνι ντε Βιτ της Άλκμααρ σε φιλικό προετοιμασίας για τη σεζόν 2021-2022 στο "AFAS Trainingscomplex", Βάιντεβορμερ | Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
Ο Μαουρίσιο του Παναθηναϊκού μονομαχεί με τον Ντάνι ντε Βιτ της Άλκμααρ σε φιλικό προετοιμασίας για τη σεζόν 2021-2022 στο "AFAS Trainingscomplex", Βάιντεβορμερ | Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας έκλεισε ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (6/8) τη Λοκομοτίβα από την Κροατία στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε για έναν αντίπαλο για φιλικό ώστε να καλύψει το κενό που υπήρχε μετά την αναβολή στην αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ. Αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο της έτοιμης Λοκομοτίβα από την Κροατία που είδε την αναμέτρηση που είχε για το πρωτάθλημα στις 8 Αυγούστου να αναβάλλεται.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, το φιλικό οριστικοποιήθηκε χθες και θα διεξαχθεί την Παρασκευή (6/8) στην Καλλιθέα και όχι στη Λεωφόρο καθώς γίνονται κάποια ακόμα έργα βελτίωσης ενόψει του πρωταθλήματος. Το φιλικό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών αλλά αναμένεται να έχει τηλεοπτική μετάδοση από την COSMOTE TV.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Φιλική αναμέτρηση με την NK Λοκομοτίβα θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της θερινής προετοιμασίας του. Το Τριφύλλι θα υποδεχθεί την κροατική ομάδα στο γήπεδο της Καλλιθέας την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 9 μ.μ..

Θα ακολουθήσουν τα φιλικά με τον ΑΠΟΕΛ στις 10 Αυγούστου (9.00 μ.μ.) και με τη Μίλαν στην Τεργέστη στις 14 Αυγούστου (9.30 μ.μ.)".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ