ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φαβορί η Καλλιθέα για έδρα της Β’ ομάδας

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο περσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Καλλιθέας
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο περσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Καλλιθέας EUROKINISSI SPORTS

Στο Δημοτικό Γήπεδο Καλλιθέας δείχνει να καταλήγουν οι "πράσινοι" για τη μόνιμη έδρα του Παναθηναϊκού Β’. Οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Βονόρτα για την τεχνική ηγεσία, υπογράφει μέσα στην επόμενη εβδομάδα

Σε διαδικασία σταδιακής οργάνωσης όλων όσων αφορούν την υπό σύσταση ομάδα Β’, η οποία -όπως και οι αντίστοιχες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ- θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, έχει μπει πλέον ο Παναθηναϊκός.

Ήδη οι διοικούντες την "πράσινη" ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Γιάννη Βονόρτα, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού Β’ κι αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναλαμβάνοντας κι επίσημα τα νέα καθήκοντά του. Από εκεί και πέρα, στο "τριφύλλι" έχουν αποφασίσει να "τρέξουν" τις διαδικασίες με τις υπογραφές των πρώτων επαγγελματικών συμβολαίων ορισμένων παικτών της Κ19, όπως οι Καρβούνης, Λιατίφης, Καλοσκάμης, οι οποίοι θα στελεχώσουν τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Επίσης, εντός των επόμενων ημερών θα αρχίσει η περαιτέρω στελέχωση και η οργάνωση του ξεχωριστού ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ θα οριστικοποιηθεί η έδρα στην οποία θα δηλώσει ως "μόνιμη" και θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός Β’.

Βάση του καταστατικού της διοργανώτριας αρχής, οι Β’ ομάδες που θα συγκροτηθούν το εφετινό καλοκαίρι απ’ τους συλλόγους της "Big-4" του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν θα μπορούν να αγωνίζονται στις ίδιες έδρες με τις "μεγάλες" ομάδες. Θα υπάρξουν κι ορισμένες "εξαιρέσεις" πιθανότατα στα "μεγάλα" παιχνίδια κι εφόσον ζητηθεί κάτι τέτοιο απ’ την Αστυνομία για λόγους ασφαλείας. Αλλά κάθε Β’ ομάδα θα έχει άλλη "μόνιμη" έδρα.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά γήπεδο για να "στεγάσει" τη δεύτερη ομάδα του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρώτο φαβορί είναι το Δημοτικό Γήπεδο Καλλιθέας. Επ’ αυτού θα γίνουν συζητήσεις μέσα στις επόμενες μέρες και θα "κλειδώσει" οριστικά η έδρα του Παναθηναϊκού Β’.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ