ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά απίθανη πλέον η ανανέωση της συνεργασίας με Χατζηγιοβάνη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα με τη Μίλαν στο "Νερέο Ρόκο", Τεργέστη | Σάββατο 14 Αυγούστου 2021
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα με τη Μίλαν στο "Νερέο Ρόκο", Τεργέστη | Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 INTIME SPORTS

Ο Κώστας Γουλής μετάφερε στο Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Η σχέση ετών του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη οδεύει πλέον προς το φινάλε της. Πιθανότατα το προσεχές καλοκαίρι, όταν κι εκπνέει το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους "πράσινους" τον Οκτώβριο του 2019, ίσως -με μικρότερες πιθανότητες- τις προσεχείς ημέρες, εφόσον έρθει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Μυτιληνιό εξτρέμ.

Αυτό που σε πρώτη φάση πάντως, δείχνει σχεδόν δεδομένο, είναι πως το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη με τον Παναθηναϊκό δεν θα ανανεωθεί και οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν, μέχρι τον Ιούλιο, με τον ίδιο να έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό.

Δείτε τα όσα είπε ο Κώστας Γουλής στο Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ