ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Σένκεφελντ, ενοχλήσεις ο Χουάνκαρ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Μπήκε σε φουλ ένταση ο Μπαρτ Σένκεφελντ και παίζει βασικός την Κυριακή (25/04) στην Τούμπα. Ενοχλήσεις στο ισχίο ο Χουάνκαρ, αλλά θα είναι έτοιμος, ανεβάζει "στροφές" ο Χατζηγιοβάνης.

Με τον Μπαρτ Σένκεφελντ στις... επάλξεις, έπειτα από 12 μέρες απουσίας, συνεχίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/04) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του κυριακάτικου (25/04, 15:00) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Ο Ολλανδός αμυντικός προπονήθηκε σε φουλ ένταση και θα είναι πλέον 100% έτοιμος και διαθέσιμος για το καθοριστικό ματς με το δικέφαλο του Βορρά.

Στον αντίποδα, προέκυψε πρόβλημα με τον Χουάνκαρ, ο οποίος έκανε μόνο ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω κάκωσης στο ισχίο. Φαίνεται πάντως, πως δεν είναι κάτι σοβαρό κι εκτός απροόπτου, ο Ισπανός μπακ θα είναι καθ’ όλα έτοιμος μέχρι την Κυριακή για να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα.

Ο δε Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά σε πιο έντονο ρυθμό κι ανεβάζει σταδιακά "στροφές" για να επιστρέψει μετά το Πάσχα στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (05/05).

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση έκαναν οι καταπονημένοι απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια Φραν Βέλεθ και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ενώ συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ