ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έριξε τους ρυθμούς ο Γιοβάνοβιτς δίνοντας ανάσες στους πράσινους μετά το πρώτο φιλικό

Παναθηναϊκός: Έριξε τους ρυθμούς ο Γιοβάνοβιτς δίνοντας ανάσες στους πράσινους μετά το πρώτο φιλικό
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φρόντισε να αποφορτίσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το φιλικό με την Χαποελ Μπερ Σεβά, ενώ τους πράσινους περίμενε και μία έκπληξη.

Αποφόρτιση μετά το πρώτο φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Πέγεια την Παρασκευή (2/12).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε τους ρυθμούς, προκειμένου να γεμίσουν ξανά οι "μπαταρίες" των παικτών του και δεν προγραμμάτισε απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο, αλλά ξεχωριστό πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Οι "πράσινοι" θα επιστρέψουν στο γήπεδο της Πέγειας το πρωί του Σαββάτου (3/12) με διπλή προπόνηση πριν απ’ το δεύτερο φιλικό με την Πάφο την Κυριακή (4/12, 18:00).

Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" έκαναν ζέσταμα, μία σύνθετη άσκηση κυκλοφορίας της μπάλας, "κορόιδο" κι έκλεισαν την προπόνηση με ασκήσεις αποφόρτισης των μυών, την ώρα που οι τέσσερις γκολκίπερς δούλευαν ξεχωριστά με τον Γιώργο Μουντάκη, ολοκληρώνοντας το δικό τους πρόγραμμα με βολέ ακριβείας στις δύο πτέρυγες του γηπέδου.

Οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, οι Τσόκαϊ και Κυριόπουλος που έπαιξαν σε όλο το φιλικό με τη Χάποελ έκαναν μόνο τρέξιμο με τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Σταυρινό, ενώ ο Ιωαννίδης (διάταση στον έσω πλάγιο) συνέχισε τη θεραπεία του.

Βραδιά σούσι για τους πράσινους

Μία ξεχωριστή έκπληξη περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης (1/12), καθώς ο Χρήστος Κουδούνας -αρχισέφ του πολυτελούς ξενοδοχείου "Cap St Georges" που έχει καταλύσει το "τριφύλλι" απ’ τη Δευτέρα (28/11)- και φανατικός φίλος του "τριφυλλιού" έκανε το τραπέζι σε όλη την ομάδα.

Μάλιστα είχε ετοιμάσει βραδιά σούσι με περισσότερα από 1.000 "κομμάτια" για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, δίνοντας μία πιο ανατολίτικη "πινελιά" στη διαμονή των "πράσινων" στην Πέγεια...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ